Tehnički kutak > Garaža
gilera dna projekt
aprilia area 51:
--- Citat: CoK - 04 Rujan, 2010, 11:08:47 ---a sta je ovo nego aftermarket :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
to meni vise lici na neki home made...haha....ruzan je ugl taj spuh prevelik je nei mali liejpi nek stavi bit ce bolje....tiba leo vince sbk ili tako nesto...ovaj je preogroman..
zvone dna:
sta ce mi mali aspuh koji grmi.kad prodem ulicom culo bi me do susjednog sela,ovaj je auspuh idejala sta se tice snage i zvuka!!idu felge u kricavo naradasto izmedu crvene i naradaste..
zvone dna:
--- Citat: zipst - 04 Rujan, 2010, 00:10:49 ---drlog...bojat sklopljenu masinu... :normalan?: :puke:
--- Kraj citata ---
--- Citat: CoK - 04 Rujan, 2010, 09:05:11 ---dobar je al sta ja znam...ne sviđa mi se
farbanje masine se nemoze bas nazvat projektom :dontknow:
jel ide to kam barem?
--- Kraj citata ---
da je bilo samo farbanje masine napravi ti dna 50 na 125 kubika pa češ viditi koliko to para i truda treba....ide 120km.ovakve dna nema nidi pa sam je napravija.neman slike od ciloga projekta,nego samo to kad je gotova.pogledaj original i vu pa ceš viditi razliku!!!!!radija sam po svom guštu!
zipst:
i za sve to je bas bilo neophodno bojat sklopljenu masinu ??? :notworthy: :hail: :puke:
zvone dna:
--- Citat: zipst - 05 Rujan, 2010, 01:40:56 ---i za sve to je bas bilo neophodno bojat sklopljenu masinu ??? :notworthy: :hail: :puke:
--- Kraj citata ---
tija sam da to sve bude tip top.a pjeskarija mi je prijatelj pa me nije nista ni kostalo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju