Ostalo > ATV & Quad

Polaris sportsman 400 4x4

<< < (3/5) > >>

Drnda:
a jbg, ogranicen sam sa lovom, a polaris je super marka, i ima dobar ovjes, jer ne zelim da je nazad samo sipka i monoamortizer nego da je masivan i da ima amortizere za oba kotaca...
zato i pitam kakav je , jer kineze nebih uzimao nikako.. a ovaj bi mozda mogao uzeti da mi nekako ulazi u budjet..

devil_ma-yela:
koliko košta uopće?

a raptor?

Drnda:
raptor nema ovjes kakav mi odgovara.. pogle sto sam rekao za zadnji kraj... skuplji je i nema nazad amortizere, te nije 4x4, to je quad, a meni treba atv, znaci ili 2wd ili 4wd, sam biras...

Aprilia97:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Rujan, 2010, 21:29:21 ---raptor nema ovjes kakav mi odgovara.. pogle sto sam rekao za zadnji kraj... skuplji je i nema nazad amortizere, te nije 4x4, to je quad, a meni treba atv, znaci ili 2wd ili 4wd, sam biras...

--- Kraj citata ---

ja sad gledam atveove..... imaš na njuškalu dobrih,ja sam probao..neke.. solidni su,da šta govorite,fale zadnji amortizeri,ali opet nemožeš imat sve za male pare.   :icon_biggrin:

anteMK:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Rujan, 2010, 14:27:46 ---zna li tko ista o navedenom atvu, zanima me jer mislim se o kupovini navedenoga pa ako netko ima iskustva sa njim da mi kaze..

--- Kraj citata ---
dosta su kvalitetni a o omjeru snaga/ccm da i ne govorim :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju