Općenito > Propisi

Tablica ispod??tko je imao problema sa murijom??

<< < (17/18) > >>

sanatorium:
ma kod nas u makedoniju je punobolje od hr. kod nas tablicu mozes staviti gde oces  :laughing6:  a tehnicki i registracija se vrsi samo jedan put ( 50cc)  i ( proveravaju svetja kocnice svirka i motor dali pali i brojeve motora i sasije i sto je najbolje ne trebaju tu nikakve blokade zato sto ne proveravaju krajna brzina nego samo upale skut i tolku )

kecbaya:
kad je mene policajac zaustavio i pito me prometnu i vozacku govorim mu ja da je neam govori on ajde pomakni motor da vidim tablicu i ja ti uzmem kljuc i otovrim gepek i izvadim tablicu,a tablica je bila presavijena i udarana cekicom tako da nije moga nista vidit...i uzme on tablicu i ode u auto i izade nakon par minuta i govori on meni ko kazna ce ti bit da ispravis tablicu i fino je sredis hahahha

dino gp1:

--- Citat: kecbaya - 09 Prosinac, 2008, 16:31:30 ---kad je mene policajac zaustavio i pito me prometnu i vozacku govorim mu ja da je neam govori on ajde pomakni motor da vidim tablicu i ja ti uzmem kljuc i otovrim gepek i izvadim tablicu,a tablica je bila presavijena i udarana cekicom tako da nije moga nista vidit...i uzme on tablicu i ode u auto i izade nakon par minuta i govori on meni ko kazna ce ti bit da ispravis tablicu i fino je sredis hahahha

--- Kraj citata ---

??? ??? ???...imao si veliku sreću, mogao si dobiti zabranu polaganja i par tisuća kuna kazne!

Keky.sb:

--- Citat: kecbaya - 09 Prosinac, 2008, 16:31:30 ---kad je mene policajac zaustavio i pito me prometnu i vozacku govorim mu ja da je neam govori on ajde pomakni motor da vidim tablicu i ja ti uzmem kljuc i otovrim gepek i izvadim tablicu,a tablica je bila presavijena i udarana cekicom tako da nije moga nista vidit...i uzme on tablicu i ode u auto i izade nakon par minuta i govori on meni ko kazna ce ti bit da ispravis tablicu i fino je sredis hahahha

--- Kraj citata ---

da ti je tata policajajc i da te on zauzstavio kazna bi ti bila veća.  :icon_scratch: ???

kecbaya:

--- Citat: Keky.sb - 10 Prosinac, 2008, 02:39:05 ---

--- Kraj citata ---

da ti je tata policajajc i da te on zauzstavio kazna bi ti bila veća.  :icon_scratch: ???

--- Kraj citata ---

naprotiv insp je i reko je tom policajcu da mi iduci put napise sve moguce kazne :D eto vidis sta moj caca meni radi ma TELE je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju