Općenito > Propisi

Tablica ispod??tko je imao problema sa murijom??

<< < (13/18) > >>

gokiSP:
ja sam tablicu na motoru imao na prvom motoru prvih tj. dana i od tad vise ni na jedan ju ne stavljam bas iz razloga koji je napisala divlja... :happy8:

goga100:
par puta su mene zaustavili,ali nikad mi zbog toga nisu pravili problem,jos kazu ti si onaj kojemu je pukao nosac,jer svaki put tako im kazem, :toothy12: :toothy9: :toothy12:

180fxr:
Mene je frajer na tehnickom htio vratit... .keze on meni sta glumis s tom tablicom?? ja onak... pa stoji tak... a on meni : znam ja te vase fore..to kad bijezis od policije a??  ja onak mrtvo ozbiljno.. ma neeeee.. ja ne bijezim... Đubre jedno dobije 100 kn pa jos i sere....

sfx:

--- Citat: 180fxr - 04 Prosinac, 2008, 18:16:59 ---Mene je frajer na tehnickom htio vratit... .keze on meni sta glumis s tom tablicom?? ja onak... pa stoji tak... a on meni : znam ja te vase fore..to kad bijezis od policije a??  ja onak mrtvo ozbiljno.. ma neeeee.. ja ne bijezim... Đubre jedno dobije 100 kn pa jos i sere....

--- Kraj citata ---

mene pandur jednom zaustavio a tablica mi je onako skoro vodoravno stajala i sa nogom ju je izravno skoro pukla  :laughing6: :laughing6: al nije bilo kazne

Bruno1990:
..meni stoji ispod zaljepljena..al murija je ne vidi kolko brzo projurim..( sam vide naranđastu munju )..hahahah  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
..( nikad me nisu zaustavili..pa nemam iskustva s tim..a nadam se necu niti imat.. )  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju