Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Keeway Matrix - Madness
mmario73:
na red je došla izmena torque drive-a, malossi , nama dobro poznat sa dva ugla za opterećenje kontra opruge 36 i 38 stepeni je minareli tip, debljina osovine 33mm je identična sa mina mašinama....tako da na keeway paše mina torque....
datumi slika 19.05.2010.
počeću sa žutom malossi kontra oprugom, pa ćemo videti gde se nalazimo
sledi dalje montiranje kvačilo Stage6 R/T 107mm i Stage6 R/T zvono .... deluje idealno, ferode na kvačilu ne štrče...
pomoć je pristigla, pa je dalje slaganje završio Daniel
datumi slika 26.05.2010.
iii na kraju magnet
posle montaže magneta nailazi košmar... MVT ima toliko jako magnetno polje da je zaokretanjem počelo kuckanje.. .Prvo sam pomislio da MVT zapinje za namotaje, jednostavno klikće na svakih 1/8 kruga, tačnije prolaskom magneta pored svakog jednog kalema na statoru...
tuga je što ovde počinjem da shvatam da klimaju ležajevi i da ih sam magnet šeta svojim magnetnim poljem... imam ovde i jedan video, nisam mogao da poverujem sam sebi da novi SKF-i ovoliko klimaju
mmario73:
Madness je poslao dva SKF-a što je imao u rezervi...
jedan C4 drugi C3, odlučio sam da C4 ubacim sa strane variomata, a C3 prema magnetu... ovi su za divno čudo France potpisani....
datumi slika 26.05.2010.
skeptičan kako već to biva odlučio sam da odmah po sklapanju proverim stanje, i ako ne valja, SKF je završio gađanje kod mene... međutim za divno čudo mrdanja ni makac... evo video cimao sam koliko sam jako mogao... isti slučaj imam na oba svoja motora, ne klima baš ništa....
dalje se sklopio variomat i remen, .. multivar je grubo ispoliran... finese preostavljam remenu...
izlaznost u zadnjoj remenici nije kakvu očekujem, ovo ostavljam isto za kasnije, neka malo remen legne...
mašina je spremna za postavljanje na šasiju
i na svu sreću pristigao Malossi ili MHR igličasti ležaj koji smo najurili sa Cveletom 12x16x16, evo i uporedne sa fabričkim keeway igličastim
datumi slika 31.05.2010.
i za divno čudo šanse nema da uđe u ležište bolcne Stage6 racing klipa
evo i jedne uporedne igličasti koji je madness ranije nabavio za Sport Pro cilindar levo , i MHR desno... vidi se da je dimenzija 12 identična....
usledio je ručni rad, fali oko 1mm od ukupne širine, dakle 0,5 je potrebno skinuti sa gornje polovine ležišta bolcne... prvo brusnim kamenom i malim biax-om i kasnije rotacionom šmirglom 800...
gotovo još fino poliranje ivica 800 ili 1000 rotacionom šmirglom...
...ležaj se lagano vrti nigde ne zapinje, i nema mesta da prošeta levo desno po bolcni
evo kako stoji u klipnjači...
mmario73:
na red je došao Yasuni C20, evo jedne karakteristične pločice koja dolazi na svim Yasuni racing auspusima... prvi put sam se susreo sa ovim na svom C16 modelu i malo nasmejao, postavili su pločicu sa donje strane spuh-a, da je niko ne može pročitati, opet ograničili su se od homologacijskih kriterijuma, oni ovim natpisom ne odgovaraju za posledice upotrebe ovog auspuha u javnom saob...
datumi slika 01.06.2010.
i ajde da vidim i prigušivač kad ono.. blokada ko kuća, očigledno Yasuni koristi iste prigušivače za verziju R, i C20, sa crnom karbon folijom, kod mene je na C16 kevlar zeleni top, tamo nema ove blokade...
eto jedan minus za Yasuni, od silne komercijale poturili klasičan blokiran prigušivač, u race auspuhe...
ovde sam poslikao koliko se razlikuje izlaz izduvnog kanala S6 racing cilindra prema prirubnici i dalje grani jednog C20, spuha... pošto sam rešio da cilindar još ne diram , ovo ostavljam ovako...
mašina i spuh su montirani.. na slikama se vidi da realtivno blizu prolazi pored ivice 130 gume, nije strašno....
i ovde je potrebno paziti, grana prolazi pravo ispod mašine, nema nailaženja na ivičnjake ili bankine, pogotovu ako su dvoje na matoru.. u protivnom ode grana u pljosku... to ume veoma da boli...
mmario73:
dalje dolazi fiskultura sa TM24 karburatorom, kao i kod većine otklon ručice i natezanje sajle gasa nije dovoljno.. kod svakog motora je nešto drugačije, kod aerox-a smo imali onaj zupčanik u ručici i isto neki prelaz sa male sajle na veliku, ovde imamo reduktor koji nateže dve sajle, jer keeway poteže i sajlu za ulje... ne mogu se tačno setiti kako je na Super 9 mašini bilo, mislim da sam tamo bezbolno ovo rešio i čak štaviše ostavio reduktor za obe sajle, dok je recimo na SF3 ručica i sajla u fabričkoj situaciji taman za natezanje karburatora od 28mm preko toga nema šanse... Arpilija SR1 isto sa jednom sajlom i klasičnom ručicom nateže TM24 do kraja....
evo kako to ovde izgleda
datumi slika 01.06.2010.
i u najboljem slučaju nema šanse izvesti ceo otklon
nemam ideju kako bih ovde produžio hod, sajlu za ulje sam eliminisao, međutim kućište ne dozvoljava duži hod
konačno rešenje donela je cev duplo armirana, sa kojom sam mogao uraditi dovoljno odstojanje između male i velike sajle, isto i pre karburatora ulaz rešavam sa istim crevom, na krivini je malo posečena, tek spoljni sloj da može da se dobije bolji ugao...
mmario73:
dalje ide povezivanje MVT paljenja, statora i dijagrama kako ih oni nazivaju.... veliko ludilo je što ovaj MVT nije u stanju da da jednu najobičniju shemu nacrt sa bojama šta gde povezati, već preko nekih slika pokazuje kako se šta i gde vezuje.... ne znam koliko je razumljivo na španskom ili francuskom, jer uglavnom ta dva jezika preferiraju, ali je na engleskom baš šturo i nejasno napisano... usput slike koje su dali sa uputstvom su loša fotokopija crno belo, pa ti vidi koja boja ide na koju boju... blago nama
datumi slika 04.06.2010.
dve kakrakteristične žice su crveno crna i crveno bela, one izlaze iz statora i idu pravo u dijagram na iste boje i iste buksne.. crveno crna je punjenje kondenzatora, a crveno bela signal sa pick-up-a..
još dve interesantne boje su bela i žuta, koje se po standardu na svim motorima koriste , žuta je namotaj za svetlo a bela punjenje akumulatora i ide na regler.. ovde odgovara i plastična buksna, dakle plug and play..
ostaje jedna braon , koja izlazi sa žute, nema ni oca ni majku, nigde ne ide... nju ne vezujemo
ostaje jedna plava, koja ide iz dijagrama ili CDI -ja sve jedno, može se prekinuti na jednom mestu buksnom a na drugom mestu ide na masu... ustanovili smo da je njeno spajanje dakle plava na masu limit za 7000 obrtaja ili 49Kmh za neki setup... kod nas sigurno nije....
imamo jednu crnu iz dijagrama koja ide na masu, to je masa za CDI.... i zajedno izlaz minus polaritet prema bobini
imamo jednu narandžastu to je plus polaritet prema bobini, dakle na bobini je crna plus, a zelena masa...
gašenje motora se odvija na delu originalne instalacije.. dakle narandžasta se kontakt ključem spaja na masu, pa se motor gasi, ovde je poželjno bilo koristiti taj deo originalne instalacije....
iii neće da pali bez mase koja povezuje motor i šasiju... eto od silne matematike zaboravih ovo...
preostalo nam je povezivanje i sređivanje instalacije, varnice ima....
datumi slika 08.06.2010.
ubačena je i Naraku racing bobina... mada i keeway radi posao, ali ovde se očekuje nešto više, usput instaliran je i boost bottle stage6, odgovara mi mesto ispod grede nosača kadice sedišta
datumi slika 09.06.2010.
ovako izgleda kada je sve povezano, ostaje ako Madness bude hteo da se izvede ona plava za limitator obrtaja, mada ne vidim svrhu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju