Tehnički kutak > Blokade
Xplorer Scorpio blokada
pralas:
--- Citat: luna500rr - 14 Siječanj, 2011, 20:45:58 ---Imas blokadu cdi-ja 100%
Bez blokade gy6 na nogarama nabija cca 10-12trpm, zvuk je tako prodoran da se manja djeca ukakaju kad stoje blizu :laughing7:
Ako mozes snimi snimku ubrzanja da nam bude jasnije, mozda te i prjenos boljka
--- Kraj citata ---
video je na 1 str :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: ivan pralas - 14 Siječanj, 2011, 20:48:54 ---video je na 1 str :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Na videu dodje do max 6000rpm, a blokada mu je na 8000 tako da mu nije do elektronike sto neide preko 70, vjerojatno je nesto rastelano po masini...
jbte da ima bar neko blizu njega sa spijunima da mu pogleda zazore na ventilima i kvalitetu smjese...
tkala.rider:
Ma ja vise neznam šta da radim.....ljudi pomagaje ako Boga znate....poludit ću jer me 50-ice stalno prestizu.... ??? :'(
luna500rr:
Gdje zivis? Znas li nekog čunera s foruma da ti pogleda skuter, ide kao da je 50ccm :dontknow:
pralas:
--- Citat: luna500rr - 15 Siječanj, 2011, 17:57:12 ---Gdje zivis? Znas li nekog čunera s foruma da ti pogleda skuter, ide kao da je 50ccm :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam dobar sa tkalom,i rekao sam mu da sto se mene tice ja mu mogu pogledati kompletan prijenos jer su cesto i rolice problem pa naci neku zlatnu sredinu...
samo sto je problem sto nema vozacku pa ne moze skut dovesti :dontknow:
imam puna rac rolica,federcica ma dosta toga,tako da bi mu to mogao pogledati...
jos ako idu 16x13 rolice :icon_scratch:
a sto se tice struje tu mu stvarno nmg pomoci...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju