Tehnički kutak > Blokade
Xplorer Scorpio blokada
pralas:
poslusaj kako ti je rekao luna500rr :icon_thumright:
al sa ovim skuterom stvarno nesto nije u redu,9s-50 i cak 22sec-70 :icon_scratch:
i jos 125ccm,nezz stvarno...kada ti prode garancija onda kreni sa kemijanjem sada ostavi kako je :)
tkala.rider:
ok...onda cu ga za sad ostavit takvog kakav je...a dali netko zna netkog tko u osijeku prerađuje te auspuhe...ako ne onda ako mi mozete rec kakav bi auspuh odgovaro tom skuteru...
luna500rr:
Pasu ti auspsi za honde 125-150ccm 4t, ali stvar je u tome sto sa sportskim spuhom dobivas samo malo izgleda i mnogo buke, to se nasim strumfovima u zadnje vrjeme nesvidja, pa ako nemas ugradjen prigusivac na kraju spuha, obicno ga zovu db killer, odnese pandur pola place...
Na 4t auspuh gotovo nista neznaci po pitanju preformansi, samo moze biti zacepljen raznim pregradama i onda slabije ici...
tkala.rider:
znaci da mi se neisplati kupovat drugi auspuh...a i kolko sam skuzio motor ce ici bolje ako ovaj seriski auspuh preradim...ispravite me ako sam krivo razumio...
luna500rr:
--- Citat: tkala.rider - 02 Rujan, 2010, 23:47:31 ---znaci da mi se neisplati kupovat drugi auspuh...a i kolko sam skuzio motor ce ici bolje ako ovaj seriski auspuh preradim...ispravite me ako sam krivo razumio...
--- Kraj citata ---
Samo i samo ako je zacepljen raznim katalizatorima, pregradama i slicno...
Kad se rjesis garancije lagano istrazuj po skuteru, mada cim budes radio vece ture katalizator napravljen od kineskog cinka se pod visokom temperaturom raspada pa vremenom skuter prodise sam od sebe...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju