Ostalo > Sportski kutak
kvalifikacije za EURO 2008
enigma:
--- Citat: aeroman - 07 Lipanj, 2007, 00:21:39 ---Evo tekma prošl,.Šteta,imali smo prilika..Lopta neće u gol i moš se hebat!!Definitivno nije bio naš dan!!!Momci su se borili,atmosfera odlična!
Bit će u Engleskoj Gusto,bilo bi šteta da neodemo na Euro nakon ovakih dobrih utakmica što smo odigrali!!
--- Kraj citata ---
prije engleske nas čekaju utakmice protiv andore, izraela i estonije..andora u gostima ostalo doma...i ako te utakmice dobijemo mislim da ćemo osigurati plasman...
onda u gostima kod engleza i makedonaca....vjerujem da te utakmice neće ni biti bitne... :headbang:
enigma:
eto dobili smo estonce uz dva maestralna pogotka eduarda... :notworthy: :notworthy: car je.
odigrali smo koliko je potrebno, i najbitnije je da su 3 boda tu. sad u srijedu protiv andore, naravno očekujemo svi pobjedu.
samo se nadam da će bilić dati priliku i drugim igračima (rakitić)
enigma:
eto i naše golijade opet. unatoč relativno slaboj igri bilo je dovoljno da se doslovno samelje ovaj protivnik.
drago mi je zbog rakitića što je u svom drugom nastupu postigao gol :icon_thumright: još nam treba 4 boda iz 3 tekme da i matematički osiguramo plasman a sljedeća tekma je za otprilike mjesec dana doma s izraelom, nakon toga makedonija i engleska u gostima..
sretno naši :icon_thumright:
kum3:
svaka čast HRVATSKOJ a posebno Eduardu stavio mi je lijepih 1500kn u pađe :toothy9: :toothy9:
enigma:
dakle pobjeda 1-0. teška utakmica al izvrsna partija ćorluke i eduarda....
sad nas čekaju slovaci (sutra u rijeci, prijateljska) pa za mjesec dana makedonci i nekoliko dana nakon toga englezi.
nadajmo se da će englezi i rusi remizirati sutra i onda smo sigurni bez obzira na ostale 2 utakmice :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju