Ostalo > Sportski kutak
kvalifikacije za EURO 2008
Goran:
Estoniju sigurno pobjeđujemo na gostovanju u Talinu, dok s Rusijom u Zagrebu ćemo voditi žestoku bitku jer mislim da je ta utakmica prijelomna za odlazak na EP!Tada bi imali 19 bodova odnosno 5 više od Rusa dok se Rusi moraju još 2 puta sastati sa Englezima i oni će među sobom voditi borbu za drugo mjesto!U Zagrebu nikad nismo izgubili i uvijek smo igrali dobro u predivnom Maksimirskom ambijentu pa mislim da nema straha za paniku! :icon_thumright:
enigma:
kakva teška utakmica, ipak jako vrijedna pobjeda 3boda i idemo dalje, sad su rusi na redu...šta kažete na tekmu?
aeroman:
Ovu utakmicu nitko nije shvaćo ozbiljno,dobro smo se izvukli.Nismo se istrošili što može bit presudno za Rusiju.Nisam baš gledo jučer cijelu tekmu jer je bila dosadna pa ja počeo slavit :occasion14: :zivili: na poluvremenu pa nisam više imo volje gledat.Nadam se da Rusija pada sa nekih 3:1 da se još podigne atmosfera :headbang: I sam da neprenosi RTL :laughing6: :laughing6:
enigma:
--- Citat: aeroman - 03 Lipanj, 2007, 16:58:59 ---Ovu utakmicu nitko nije shvaćo ozbiljno,dobro smo se izvukli.Nismo se istrošili što može bit presudno za Rusiju.Nisam baš gledo jučer cijelu tekmu jer je bila dosadna pa ja počeo slavit :occasion14: :zivili: na poluvremenu pa nisam više imo volje gledat.Nadam se da Rusija pada sa nekih 3:1 da se još podigne atmosfera :headbang: I sam da neprenosi RTL :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
domaće tekme prenosi hrt, a ne slažem se da se nismo potrošili...bila je jako teška utakmica u estoniji...
john_wayne:
Opasno smo visili zadnjih 15 minuta. igra nije bila ni sjena prijašnjih partija. Ako ovako budemo igrali protiv rusa jao si ga nama.... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju