Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB pomoć
benelli:
--- Citat: SlowRider - 30 Kolovoz, 2010, 22:49:36 ---upravo zbog te "stepenice" kako kazes se bolcna ne dira, nego se prosiruje promjer gdje je bronca variomata.
--- Kraj citata ---
jbg meni je to donešeno ja sam reko da to nisam nikad radio i da se ne želim mješati,ali koliko sam čitao na forumu znao sam da se nešto tokari ali pošto nikad nisam imao tgb nije me to zanimalo pa se ni nisam imformirao,tako da je to dečko dao istokariti i ja sam to namontirao probao i vidio da ne valja,i objasnio sam alexu da se to grije i da se širi tj da to nije dobro
benelli:
e pa to vas je dečko pitao šta je fulano zašto drugima šljaka a njemu ne,ja se prije nisam zamarao s time nego ja sam njemu pokazao šta je bolcna i šta je varomat i on se informirao tu na forumu šta treba širit tj tokarit ....... i tako je on meni donjeo da to smontiram ,ali sada znam o cemu se radi i šta treba širit pa ču ja njemu objasniti,uglavnom bolcna se stavio od org variomata i tokari se bronca od varimata :icon_thumright:
alex-tgb:
hvala svima ;D
može lock ???
Drnda:
ne lockaj..
ne, multivar se stavi, ali se treba skratiti bolcna, a ne suziti...
nezz koliko, ali nesto sitno ne sjecam se...
benelli:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Kolovoz, 2010, 23:45:06 ---ne lockaj..
ne, multivar se stavi, ali se treba skratiti bolcna, a ne suziti...
nezz koliko, ali nesto sitno ne sjecam se...
--- Kraj citata ---
sada stvarno ne kuzim sta treba napraviti,ako se broncu ne tokari da uđe seriska bolcna onda sta treba? org bolcnu tokarit sa vanjske strane ili ? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju