Općenito > Generalno o skuterima

Kit za 50ccm skuter Generic

<< < (4/16) > >>

Iwo SR Tuono:
sve dalje od auspuha i recimo multivara nema smisla na tom skuteru

kad bi se mogla nabavit minarelli LC makina sa instalacijama to bi bila bomba

bigfan:
Hvala puno krecem u potragu,e sad jos jedno pitanje kupio sam si neonku u feniks kompjuteri i probao dal radi kad je spojim na akumulator i sve radi e sad me zanima jer mi moze sta zgorit na motoru.

Ivan_drifter:

--- Citat: Force92 - 01 Rujan, 2010, 19:54:20 ---Ja sam taj goli k***c od auspuha montirao na jedan XOR i u odnosu na serijski auspuh skuter je imao znatno bolje ubrzanje i krajnju brzinu.

--- Kraj citata ---
normalno jer je imo blokadu u onoj cjevi sta jurec oce 500 kn za komad cjevi...od spuha...tako da nepricaj mi od genricu jer ti mogu knigu izdat o njemu i taj spuh je 650 kn a kad sam umjesto njega stavio zxxa motor je iso za 15 km bolje a prije tog postelan ko beba i sve iso je 70 s tim krom sranjem..s crvenim topom..heh ...sutite bolje...

Ivan_drifter:

--- Citat: bigfan - 02 Rujan, 2010, 21:23:20 ---Hvala puno krecem u potragu,e sad jos jedno pitanje kupio sam si neonku u feniks kompjuteri i probao dal radi kad je spojim na akumulator i sve radi e sad me zanima jer mi moze sta zgorit na motoru.

--- Kraj citata ---
gle moj savjet kupi minarelli ac makinu il od pezo vivacity il neki zracno hladen pezo ja imam na ideu sf2 vodeno sad stavljam i disk kocnicu...samo moram kupit komad rame al nije nis skupo i neizvedivo...a motor leti...a gle po meni zx,il tt i zute sustice i centralni zeleni jer je pretvrd malo taj njegov centralni po meni al to sad kako ti pase...(ja volim da se izdere i onda krene) i red sponge (pase od aeroxa i ostalih minarelli  sranja) i onda diznu 8-10 brojeva vecu....remen siri nez napamet kolko je al seriski remen je sranje jer je pretanak...moras malo siri stavit da izvuces maximalu iz variomata ( prijenosa ) i neocekuj vise od 75-80 po satu ..getriba( sekundar i primar su prekratki i sad to bi bilo pametno stavit od minarelija nekog vodeno hladenog i eventualno ubaci neki kit il mos i onaj od jureca al daj nekom da ga malo preslozi tocnije nakita..jer ono je slab dosta kit. ii onda nakon sveg tog stanes pored roxa i isti ste s istim set upom...genric ima kvalitetan karb...al usis tocnije lamelice ako ti nalete isto  promjeni...i to je to..i onda se vozis pun racku km bez brige

bigfan:
Evo ga bio kod majstora rekao mi je da mi je najbolje da si nabavim neki tvrdi feder sad koj mi vi preporucate i naravno ako ga prodajete moze i polovni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju