Općenito > Maxiskuteri

rupa na karbu i bocna nogara sr 150

(1/9) > >>

WiNdFuCkEr_kc:
kupio bi gljivu a neznam koja mi je rupa na karbu,ugl karbic je serijski tak ak neko zna nek se javi jer nemam ono sranje da izmjerim :D i usput ak je neko imao iskustva s bocnom nogarom na 150-setki nek se javi u pomoc jer ima uopce za kupit original bocne nogare jer mi je ove centralne vec pun k.... 

igor.sb:
mislim da je 38mm ulaz, nemas neko ravnalo barem, da budes 100% siguran, ne moras karb mjeriti, mos i ono gumeno crijevo sto spaja air box s karbom

bocnih nogara original nema, a i preskupe su bil, bile su buzzettieve ali ih nema

pase od sra carb-ditech, sarafi se isto kao i kod njih samo jednu nozicu, il zavarit za ramu, il brobusiti rupu pa usarafiti

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639679312&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50REPLICAAPR&category2=CAT%3ACAT_STYLING

ovaj kockasti profil s 2 rupe se sarafi tamo di ti je bobina na rami zasarafljena, samo bobinu premjestis na drugu stranu, a tu nozicu sa centralnu okruglu cijev od rame, najbrze zavariti, il ako se os igrat s tim, onda usarafit, saraf matica i bok

WiNdFuCkEr_kc:
ok,nisam skidal poda tak da neznam kak rama izgleda dole...a ak i nema slozeno za nogaru to co2 lako rijesi :laughing7: ajde ljudovi ko ima bocnu nogaru za prodat?!?!?!

igor.sb:
sve ce ti bit jasno kad skines podnicu i ralicu

imam ja original nosac home made, pravljen po originalu, i home made nozicu, ak ti sta znaci za 100kn je tvoje, al nema federa

(znam da nije ovo oglasnik, al et)

i nemoj gljivu stavljat, ne treba ti to u zivotu  :dontknow:

WiNdFuCkEr_kc:
ma to sam si i ja mislil uvezi gljive!!nego daj ti meni u posalji slike na pm da vidim kak to zgleda ::) pa se mozda i dog.  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju