Tehnički kutak > Tuning skutera
Centralni feder gilera runner
Nix666:
pozdrav,
već sam pisao da mi skut neide uzbrdo kako treba ako se ne zaletim bar sa 70km/h...očistiosam karb i 2 dana je išao solidno..... sad opet neide kako treba pogotovo nako duže vožnje... kao da je u prevelikoj brzini kad idem uzbrdo ili kad usporim sa 70 na 30 i onda ubrzam....interesira me koliko mora biti tvrd taj feder...planiram skinuti pa da znam
_r0bi_:
--- Citat: Nix666 - 30 Kolovoz, 2010, 15:54:58 ---pozdrav,
već sam pisao da mi skut neide uzbrdo kako treba ako se ne zaletim bar sa 70km/h...očistiosam karb i 2 dana je išao solidno..... sad opet neide kako treba pogotovo nako duže vožnje... kao da je u prevelikoj brzini kad idem uzbrdo ili kad usporim sa 70 na 30 i onda ubrzam....interesira me koliko mora biti tvrd taj feder...planiram skinuti pa da znam
--- Kraj citata ---
...nemoj komplicirat...centralni feder nediraj...koliko je tvrd neznam ali nemas ga potrebe dirat...ak je seriski gore tvrdi je od bijelog malossijevog...to znam sigurno...
...poigraj se sa rolnicama i oprugicama...a ako slabije ide i vuce nakon duze voznje..mislim de je uzrok temperatura u prijenosu tj remen se ugrije i rastegne... :laughing7:
...moje misljenje... :glasses9:
formoz:
najjeftinije te sad izadje izbusit deklo i vidit oce li idalje bit takvih problema, tako ces znat jeli grijanje problem
ako ne bude do tog gledaj rolice, federe lamele itd
rolly:
Šuštice kvačila nemaju veze sa tim eventualno remen al teško da je i to jel gilera ima već napravljen protok zraka kroz deklo,centralni ne dirat nemaš potrebe,ako ti je dva dana vozio ok a onda više ne nakon šta si čistio karburator znači da ti nešto sa karbom ne štima,jesi skinuo limić i stavio diznu 64?
Iwo SR Tuono:
setup skutera i koliko km ima da možemo dalje pričati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju