Općenito > Propisi
neposjedovanje kategorije
3alfa3:
--- Citat: exodus4t - 10 Rujan, 2010, 09:46:53 ---ako nemas kategoriju isto ti je kao da nikad nisi ni polagao
--- Kraj citata ---
Nije istina.
Ako imas vozacku, a vozis bez kategorije, kazna je 2000kn.
Ako uopce nemas vozacku, onda je od 5000 do 15000kn
zL!Ko:
ha, vidit cemo sta ce pisat kad dode doma cestitka. vjerujem da ce bit poziv za sud pa ce mi tamo rec sta je.
I samo da vas pitam ako sranje napravim kao maloljetnik a na sud za par mjeseci dodem sa 18 god, dal mi se sudi kao maloljetniku ili kao punoljetnom.
Hvala
teriyer:
meni je došlo 5000 kn bez vozačke a u međuvremenu sam položio za A2 i na to sam se žalio prošlo je godinu i 6 mjeseci i za sad ništa još
mislim da je zastara 5 godina ma ko ih jebe rađe u prdekanu nego punit državni proračun :icon_thumright:
zL!Ko:
Doso poziv :hello: :hello:
Uglavnom danas doso postar, prekstura imam sud. Pise ovo, to mi se cini najbitnije:
Da je pocino prom. prekrsaj tako sto je sudjelovao u prometu sa motociklom stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez polozenog vozackog ispita "A" kategorije, cime je pocinio prekrsaj iz clanka 216.stavka 1 tocka 3 kaznjivo po clandku 216. stavka 6. zspc,
Tu mi nije jasno ovo A kategorija jer SRKa 150 spada u A2.
Predlazu kaznu 5 iljada najmanje, zabrana upravljanja vozilima A kategorije godinu dana.
Nije mi jasno ova A kategorija kad ju ja ni nemam, al ok.
Uglavnom kad sam to napravio bio sam maloljetan, sad sam punoljetan tako da mislim da mi se sudi kao maloljetniku al nisam siguran, uglavnom sta vi mislite
Drzte mi fige u cetvrtak !! :D
cosa_wp:
--- Citat: zL!Ko - 22 Ožujak, 2011, 18:32:07 ---Doso poziv :hello: :hello:
Uglavnom danas doso postar, prekstura imam sud. Pise ovo, to mi se cini najbitnije:
Da je pocino prom. prekrsaj tako sto je sudjelovao u prometu sa motociklom stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez polozenog vozackog ispita "A" kategorije, cime je pocinio prekrsaj iz clanka 216.stavka 1 tocka 3 kaznjivo po clandku 216. stavka 6. zspc,
Tu mi nije jasno ovo A kategorija jer SRKa 150 spada u A2.
Predlazu kaznu 5 iljada najmanje, zabrana upravljanja vozilima A kategorije godinu dana.
Nije mi jasno ova A kategorija kad ju ja ni nemam, al ok.
Uglavnom kad sam to napravio bio sam maloljetan, sad sam punoljetan tako da mislim da mi se sudi kao maloljetniku al nisam siguran, uglavnom sta vi mislite
Drzte mi fige u cetvrtak !! :D
--- Kraj citata ---
cuj idi na to da ne radis nemas nikakvih primanja i odakle ti da platis uz to reci da nikad nisi kaznjavan vamo tamo iso si samo do trgovine bilo je hitno i probaj ako se moze reci sutkinji da odradis dobrotvoran rad ako je moguce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju