Ostalo > Motocikli
Usporedbu skutera i motocikla bivših motociklista a sadašnjih skutraša molim
Genesis051:
Ja bi oboje, sve za svoju prigodu... ;D
S jednim cruiserom bi putovao ( a može i kakav "tourer"), za gušt bi se, ponekad, vozio po livadama, i gradskim skalinama, s nekim cross-om... nikad nisam vozio sportivu, ja bi se time (u ovim godinama) samoubio :toothy3: daleko od toga, da ne bi probao pokoji đir...
A za zimu (i/ili kišu) bi rađe uzeo skuta (svakako ne 50 ccm), (osim velikih tourera) jedini imaju fizičku zaštitu (aerodinamikom) od hladnog zraka... a i kiše... (pa se još frkne "dekica"...) a prođe se prednji, i bočne, oklope vlažnom krpom... i čist je (!)
Dobro sad.. može i malo vode na felge, ali to je to...
Mr J:
usporedjivati sa motorima mozes jedino maxi skutere, sada su se poceli proizvoditi i jaci skuteri koji mogu konkurirati jacim motorima Gilera GP i sl...
Skuteri su opcenito udobniji, bolja zastita od vjetra, komotniji, imaju vise prostora (motori nemaju uopce), jednostavniji za odrzavanje, duze im traje sezona, manja potrosnja...
Jedina prednost na motociklima koju ja vidim je kocenje masinom, veliki kotaci i eventualno brzina...
mrcina:
skuteri jači od 125 več debelo idu pod motore pa stoga skuteri po snazi su mini motori ali več ih stižu tako da jednog dana možeš birat između automatskog motora/skutera i manualnog motora.
sve u skladu sa željama.
coko:
nisam baš potpuno zadovoljan odgovorima al biće bolje
Mr J:
--- Citat: coko - 07 Listopad, 2007, 23:16:38 ---nisam baš potpuno zadovoljan odgovorima al biće bolje
--- Kraj citata ---
preciziraj pitanje i dobit ces kvalitetniji odgovor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju