Ostalo > Motocikli

Usporedbu skutera i motocikla bivših motociklista a sadašnjih skutraša molim

<< < (7/8) > >>

Tommek:
ja da sa motora moram prijeci na skuter radje bi pješke...

Genesis051:

--- Citat: Tommek - 15 Siječanj, 2008, 23:37:18 ---ja da sa motora moram prijeci na skuter radje bi pješke...

--- Kraj citata ---

;D nije to tako dramatično...  :laughing7:
Ne znam što bi me prisililo, da padnem u bilo kakvu besparicu, da prodam motor, zato da bi kupio neki (jeftiniji - zbog stavljanja razlike cijene u džep) skuter... pa, NE BI kupio skuter, nego neki (jeftiniji) motor...

Više (tvoj citat) gledam iz perspektive, da vozim (imam u posjedu) OBOJE, pa sad... malo sjednem na skuter, jer mi je rezervar u motoru prazan, ili mu je termin za servis, pa ne želim puno prekoračit kilometražu, dok ne odem serviseru, itd...
Ali griješiš... možda nemam "stava" (visokog razmišljanja o sebi), ali sam 30 godina svjestan autonomije po gradu, koju su mi omogućila "2 kotača"   :icon_thumright: i držim se izvjesne izreke: bolje se ciganski vozit' (nek' romi oproste), nego carski pješačit' !!!                
  :frajer: :laughing6: :happy3: :happy6: :happy8: :frajer:

zaprudanec:
Ali griješiš... možda nemam "stava" (visokog razmišljanja o sebi), ali sam 30 godina svjestan autonomije po gradu, koju su mi omogućila "2 kotača"   :icon_thumright: i držim se izvjesne izreke: bolje se ciganski vozit' (nek' romi oproste), nego carski pješačit' !!!                
  :frajer: :laughing6: :happy3: :happy6: :happy8: :frajer:
[/quote]

dobro veliš, vidi sa stara skola, nama sta!!! :headbang: :glasses9: :notworthy:

Genesis051:
 :happy3: :happy8: :frajer:
I da se razumijemo: pod "ciganski vozit" ne mislim da se vozim jadno, ako sam na skuteru, nego mislim na to, da bi se vozio na bilo čemu, i elektro-romobilu, rađe nego pješke...  ;D ;D  (pa i na rolama)  :laughing7:

Boyler:
Prije svega pozdrav svim forumasima. Novi sam ovdje i do sada sam samo pratio forum, ali mislim da imam nesto za reci o ovoj temi. Motore sam vozio oko 30 godina. (e da....postao sam stari prdonja ali tu nema pomoci) Jawa, MZ, Kawa, ......  i do prosle godine sam imao Yamahu tdm 900. Da bi prije nekoliko mjeseci kupio 2 godine star x9 evo 250. Drugi dan nakon kupovine x9 sam si pomislio.....sto je to meni trebalo. Imao sam dojam da sam presao sa konja na magarca. Nije bilo druge nego otici na neki kraci put i vidjeti kako se to u stvarnosti ponasa. Odluka je pala na Grobnik posto su bile utrke tog vikenda. Put do grobnika je bio nocna mora. Cudni amortizeri, mali kotaci, nema snage da potegne iz zavoja. Imao sam dojam da skuter ide kud on hoce a ne kud bi ja. Kad smo stali frend mi je rekao (vozio se stalno iza mene) da sam par puta doslovno bio sa oba kotaca u zraku. Tada sam ozbiljno mislio da je prva stvar koju cu uciniti nakon povratka sa grobnika  da x9 dam u oglas i prodam. Na povratku sam prestao traziti perfomanse koje imala yamaha i polako sam poceo uzivati u voznji. Jednostavno mi je trebalo vremena da se prilagodim skuteru. Jos uvijek mi se dogodi da stisnem kuplung ili da trazim papucicu mjenjaca ali to je samo stvar navike. Sve u svemu sa skuterom sam zadovoljan, a sto se tice pitanja o usporedbi, to je cisto individualna stvar.  Motori su jaci, brzi ali isto tako i opasniji i skuplji za odrzavanje, dok su skuteri vise za lezernu i udobnu voznju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju