Ostalo > Motocikli
Usporedbu skutera i motocikla bivših motociklista a sadašnjih skutraša molim
Genesis051:
Daj, daj... "Allways lookin' on a bright side of life" :happy3: :frajer: :icon_thumright:
Doomsday:
'...well, can we have your liver now...?...' (MP-MOL)
:zubo:
Genesis051:
:toothy3: :toothy3: :toothy3:
zaprudanec:
--- Citat: Mr J - 07 Listopad, 2007, 20:17:05 ---usporedjivati sa motorima mozes jedino maxi skutere, sada su se poceli proizvoditi i jaci skuteri koji mogu konkurirati jacim motorima Gilera GP i sl...
Skuteri su opcenito udobniji, bolja zastita od vjetra, komotniji, imaju vise prostora (motori nemaju uopce), jednostavniji za odrzavanje, duze im traje sezona, manja potrosnja...
Jedina prednost na motociklima koju ja vidim je kocenje masinom, veliki kotaci i eventualno brzina...
--- Kraj citata ---
Načelno se slažem iako bih cak rekao da se radi i o ukusima. Ovi novi skuteri, pogotovo maxi, imaju sve bližu ciklistiku motorima. Evo danas baš citam o hondi automatik + variomatik, 250 ccm koci masinom, GP-u narasli kotaci na mislim 16 cola, ... bome sve manje razlika i po zadnjim osnovnim razlikama po kojima su se razlikovali: konstrukciji sasije, udobnosti itd Zato i mislim da sve vise dolazi do izrazaja ukus vozaca :headbang: :glasses2:
Genesis051:
...Autor: zaprudanec:
....."Zato i mislim da sve vise dolazi do izrazaja ukus vozaca"....
To je istina... ali i do sad je ionako bila stvar ukusa...
Pogotovo na ovim manjim kubikažama, gdje je stvarno bio izbor (po broju ponuđenih modela, jednih i drugih) motocikala i maxi-skutera...
A sad su i maxi skuteri sve više "maxi" (s većim/jačim mašinama), i upravljivost je prišla motociklima...
A, eto... samo potvrđujem tvoj citat... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju