Tehnički kutak > Tuning skutera

Anketa koji auspuh za 4t Test auspuha serijala vs kucelj

<< < (10/14) > >>

igor.sb:

--- Citat: zaprudanec - 14 Studeni, 2007, 21:57:41 ---Jesi to stavio frulu na skut? sad mozes s njim na svadbe :toothy12: :toothy9: :laughing6: :laughing9: :headbang: :glasses2::headbang:

--- Kraj citata ---

sta ti mislis da je to moje...lol  :icon_scratch:

Mr J:
Ja cu sebi za SP180 definitivno naruciti auspuh kod Roosta... Evo proveo sam nekakvo istrazivanje i dosao do zakljucka da mu je auspuh laksi od malossi mhr-a i oko 5-10% jaci te znatno jeftiniji...

Slovenac radi iznimno kvalitetne auspuhe...  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: Mr J - 15 Studeni, 2007, 16:42:31 ---Ja cu sebi za SP180 definitivno naruciti auspuh kod Roosta... Evo proveo sam nekakvo istrazivanje i dosao do zakljucka da mu je auspuh laksi od malossi mhr-a i oko 5-10% jaci te znatno jeftiniji...

Slovenac radi iznimno kvalitetne auspuhe...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

good for you  :icon_thumright:

na koliko okretaja ce sp da se  :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:

Mr J:

--- Citat: igor.sb - 15 Studeni, 2007, 16:47:59 ---good for you  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ici cemo na oko 11500 rpm... ali to ce biti ono... pusti me da vristim...  :icon_thumright:

vine5x:

--- Citat: Mr J - 15 Studeni, 2007, 17:56:10 ---
--- Citat: igor.sb - 15 Studeni, 2007, 16:47:59 ---good for you  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ici cemo na oko 11500 rpm... ali to ce biti ono... pusti me da vristim...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

KADA će slike !!!!!!!!!!! (jedva ćekam da vidim kao i mnogi drugi!!!! )  :toothy10:

dr.Mr J

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju