Tehnički kutak > Tuning skutera
Anketa koji auspuh za 4t Test auspuha serijala vs kucelj
igor.sb:
--- Citat: zaprudanec - 14 Studeni, 2007, 21:57:41 ---Jesi to stavio frulu na skut? sad mozes s njim na svadbe :toothy12: :toothy9: :laughing6: :laughing9: :headbang: :glasses2::headbang:
--- Kraj citata ---
sta ti mislis da je to moje...lol :icon_scratch:
Mr J:
Ja cu sebi za SP180 definitivno naruciti auspuh kod Roosta... Evo proveo sam nekakvo istrazivanje i dosao do zakljucka da mu je auspuh laksi od malossi mhr-a i oko 5-10% jaci te znatno jeftiniji...
Slovenac radi iznimno kvalitetne auspuhe... :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: Mr J - 15 Studeni, 2007, 16:42:31 ---Ja cu sebi za SP180 definitivno naruciti auspuh kod Roosta... Evo proveo sam nekakvo istrazivanje i dosao do zakljucka da mu je auspuh laksi od malossi mhr-a i oko 5-10% jaci te znatno jeftiniji...
Slovenac radi iznimno kvalitetne auspuhe... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
good for you :icon_thumright:
na koliko okretaja ce sp da se :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:
Mr J:
--- Citat: igor.sb - 15 Studeni, 2007, 16:47:59 ---good for you :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ici cemo na oko 11500 rpm... ali to ce biti ono... pusti me da vristim... :icon_thumright:
vine5x:
--- Citat: Mr J - 15 Studeni, 2007, 17:56:10 ---
--- Citat: igor.sb - 15 Studeni, 2007, 16:47:59 ---good for you :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ici cemo na oko 11500 rpm... ali to ce biti ono... pusti me da vristim... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
KADA će slike !!!!!!!!!!! (jedva ćekam da vidim kao i mnogi drugi!!!! ) :toothy10:
dr.Mr J
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju