Ostalo > Chat house
2. Nominacije za BAN ;-)
te-te-ac:
crna strela je debil i uopce nije za forum.. niti shvaca zajebanciju.. niti se ponasa normalno..
sere i prica neke majstorluke.. ufuran je u neki LIDL stil.. de ono laku noc.. baknite ga s lica zemlje a ne foruma..
glup si :toothy12:
crna strela:
--- Citat: mhr-team - 29 Kolovoz, 2010, 23:15:39 ---brate mili nemam ništa protiv tebe, ali prenaporan si stvarno.... mislim nije se fora glupostima dokazat na forumu, već kojim savjetom i nekom pametnom... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ajde ti ante stazicu, pogledaj moje postove po tehnicka pitanja ili pod tuning dal sam kome sta srao ili zajbavao ili krivo govorio??
pa tebe ni nema pod tehnicka ili tuning da ti nekog savjetujes nego tu stalno pod chat, banmtek, boltek i biti ces ubiven :icon_thumright:
sta ti pametno savjetujes???
cameosb:
on je tebi prenaporan jer si ti njemu ?
strela, ne znam zasto al od početka me zivciras, ja priznajem da se pametujem nekad, kazem neke stvari jer zelim pomoc, sjetim se sebe na početku kad sam čekkao da netko nesto odgovori pa onda reko idem probat pomoc
al ti stari moj stvarno pretjerujes, em se ponašaš tako bahato i n ekulturno
mhr-team:
--- Citat: crna strela - 29 Kolovoz, 2010, 23:18:46 ---ali ajde ti meni reci sta si ti od pocetka i do kraja slozio na skuteru, motoru ili autu da mozes meni rec da ja serem il da ja neznam??
jesi kad razmislio da ti ispadas nekom drugom preeenaporan i pravis se da neki bog znas a znas ono, zx i rolice stvari i nadjes se ti takav mene jebat i omalovazavat??
gle ...prenaporan si ti i meni i ne prijavljivam te zato kaj neznas nis... ;D
--- Kraj citata ---
rođo moj.... nisam ovo želio reći ali evo tebi ću reći.... "kad složiš skut sličan mojemu, onda se javi"... i da hoćeš mi pomoći da si uštimam zx-a, i koju diznu da stavim, i koliko će ići? ja bi da ide 2000 iljade ali da kolje, jel možeš mi ti tako uštimat ???
neven92:
--- Citat: crna strela - 29 Kolovoz, 2010, 23:14:24 ---cameo :)
klosaru
--- Kraj citata ---
crna strela,daj si pogledaj postove od kad si tu kaj pises,samo znas prostacit i vrijeđat i nista vise,ja ak neznam radije sutim,trebao bi i ti tako mada sumnjam da ces imat prilike jos biti tu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju