Ostalo > Chat house
2. Nominacije za BAN ;-)
eladio:
crna strela krenuo putem bannova.. hm.. koliko dugo će proći do slijedećeg trajnog banna ? :icon_scratch:
:zubo:
robert:
--- Citat: eladio - 29 Kolovoz, 2010, 22:36:43 ---crna strela krenuo putem bannova.. hm.. koliko dugo će proći do slijedećeg trajnog banna ? :icon_scratch:
:zubo:
--- Kraj citata ---
pa zašto onda šalje upite za što je bannan
robert:
e kolega crna strela, ako vrijeđaš eladia onda automatski vrjeđaš i mene!
ovu sam poruku dobio upravo preko onog PRIJAVI ADMINISTRATORU ILI MODERATORU od člana crna strela:
dobro, daj mi reci za koji k**ra* je taj eladio tu?? da samo dijeli bannove?? nabijem ga znas di robi..,ovi tu svi su si tolko zabrijali da su boga uhvatili za k**ra* i jaja, pogotovo onaj cameo koji mene vredja da ja serem itd i onaj horvatov klinac nabijem ga na k**ra*! pun k**ra* mi ih je da mi seru za svaki moj post! procitaj si malo, svako malo me jebu! j#bo im bog isus mater robi! okej i sad me banajte kolko ocete jer mi se jebe , kaj zato kaj su oni tu kao starosjedioci mogu nekog novog pravit budalom i srat mu za sve! onaj cameo invalid kaj nezna si limic s karba maknuti...isuse boze...svasta...
cameosb:
ovo je za trajni :)
ah taj limić, tako ga pati, bas sam ga danas skinuo, and guess what, nothing changed :)
crna strela:
zato kaj mi je pun k**ra* dame neko tu bzvz zajbava i pravi glupim a pola njih u zivotu je imala zx auspuh i drijevo a pametuju kod high end kiteva, i sve znaju a neznaju osnove stelanja skutera j#bo me pas!!
na par puta na chatu me vredjali da sam ovo, ono i samo ih se upozorilo a kad sam ja nekom reko da je zbilja glup( cameo) sto je i ziva istina, i veli mi da serem oko neke procijene, a on nit ikad taj kit nije drzao u rukama nit ga vozao nit stelao al bitno da on mene jebe i vredja! ma debilana...
zakej se ja isto glup zivciram i svadjam z jadnicima kaj su sam na forumu i nis vise... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju