Ostalo > Chat house
2. Nominacije za BAN ;-)
mhr-team:
--- Citat: igor.sb - 29 Kolovoz, 2010, 23:54:21 --- :upsopetja:
--- Kraj citata ---
igore, igore :jerk: pazi da nebudeš UBIVEN sada ;D
PROOF:
pazi da te ne nastrelim :D
mhr-team:
--- Citat: PROOF - 29 Kolovoz, 2010, 23:57:14 ---pazi da te ne nastrelim :D
--- Kraj citata ---
nemoj mene, ja vam trebam, ja sam vaš - vi ste moji ;D
Ivan_drifter:
--- Citat: eladio - 29 Kolovoz, 2010, 23:51:25 ---crna strela ::)
--- Kraj citata ---
eladio ja mislim da su neki brze letili...jedino da se isprica...i onda bi se trebao razmislit...ja sam i radi manje stvari bio prozivan...i jednom si napiso da te nepostujem...a nikad nisam ni rjeci o tebi napiso...a ovaj napise tako nesto...pa mu se oprosti...ili sta ja nerrazumije......ban bar 7 dana....poo meni!!
cameosb:
--- Citat: Ivan_drifter - 30 Kolovoz, 2010, 00:15:22 ---eladio ja mislim da su neki brze letili...jedino da se isprica...i onda bi se trebao razmislit...ja sam i radi manje stvari bio prozivan...i jednom si napiso da te nepostujem...a nikad nisam ni rjeci o tebi napiso...a ovaj napise tako nesto...pa mu se oprosti...ili sta ja nerrazumije......ban bar 7 dana....poo meni!!
--- Kraj citata ---
--- Citat: robert - 29 Kolovoz, 2010, 23:08:02 --- e kolega crna strela, ako vrijeđaš eladia onda automatski vrjeđaš i mene!
ovu sam poruku dobio upravo preko onog PRIJAVI ADMINISTRATORU ILI MODERATORU od člana crna strela:
dobro, daj mi reci za koji k**ra* je taj eladio tu?? da samo dijeli bannove?? nabijem ga znas di robi..
--- Kraj citata ---
??? ivane jesi lud?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju