Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek?
X-Thug:
kad??ima ko volje pokraj mene 70 vozit (al to po nizbrdici :laughing3:)
IZd:
--- Citat: X-Thug - 29 Siječanj, 2008, 12:03:37 ---kad??ima ko volje pokraj mene 70 vozit (al to po nizbrdici :laughing3:)
--- Kraj citata ---
Ići ćeš dan ranije... :toothy3:
X-Thug:
--- Citat: IZd - 29 Siječanj, 2008, 12:34:54 ---
--- Citat: X-Thug - 29 Siječanj, 2008, 12:03:37 ---kad??ima ko volje pokraj mene 70 vozit (al to po nizbrdici :laughing3:)
--- Kraj citata ---
Ići ćeš dan ranije... :toothy3:
--- Kraj citata ---
a ja se ponada da ćeš me šlepat,ma ako uleti koja polovnjača moga bi ja sa 4 kola doć :binkybaby:
zaprudanec:
Ha, čitam ja neki dan staru motoreviju kad ono moj frend, Toni Slamek, objavio putopisnu reportažu. Pazite sad:
na hondi lead 100ccm do Londona!!! 70 km/h !!!po kiši i vjetru!!!
Genesis051:
Tc, tc, tc.... pa nisi valjda mislio da je kubikaža "granica" (??)... ??? ::) :icon_scratch:
Vlastiti afiniteti (i lova, ali samo uvjetno) su granica...
Ja bi s ovim išao u Usty nad Labem (sjeverozapadni kutak Češke), tamo imam neke rodbine, ali nekako nemam "vremena"... :laughing7:
Naravno, uglavnom sve to ide proporcionalno: što više love imaš, to kupiš i veći motor, koji je "prihvatljiviji" za udaljene destinacije, ali nije pravilo... ljudi imaju para, pa kupe "stroj", da bi išli na drugi kraj grada, ili nekamo, u prigrad, na starinu (djedovinu)... nikad u životu ne prođu relaciju, dužu od 40-50 Km (još sam puno i rekao)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju