Općenito > Propisi
voznja bez tablice
JogFromYamaha:
daj odi tak nas kaznjavaju ko da se natjecu ko ce vise kazna napisat
duje87:
u zadnjih 5god tablicu na skuteru nisan ima sve skupa 3 dana,i samo jednon ili dvaput mi je pisalo,vecinon upozore..za podrucje splita
Luksy:
ma motor mi je regan ali mi je gadan sa tablicom i najrade bi je skinija al me strah kazna,pogotovo sad kad neoprastaju nista
pa me zato zanimalo vase iskustvo,dali kaznjavaju ili samo upozoravaju inace izlika bi bila da je ispala i da san je krenija potrzit ili prijavit nestanak ovisi u kojem smijeru vozim :) (standardno prozirno opravdanje) ;D
zipst:
--- Citat: duje87 - 27 Kolovoz, 2010, 23:23:27 ---u zadnjih 5god tablicu na skuteru nisan ima sve skupa 3 dana,i samo jednon ili dvaput mi je pisalo,vecinon upozore..za podrucje splita
--- Kraj citata ---
odakle si- iz splita. koji kvart-ciovo :toothy12: mene nedavno zaustavilo sa uredno reg motorom bez ijedne plastike, svjetala, tablice... pandur poludia kad je vidia da san reg i pustia me bez kazne, al je reka da me zaustavija samo zato sta nemam tablicu i to ´jer je u zadnje vrijeme pocinjeno dosta kriminalnih radnji sa mopedima bez reg oznake ili nije bila na vidljivom mjestu, pa to sad malo jace kontroliramo´ 8) znaci da vise nece bit cool imat tablicu pod repom :laughing7:
pixa.93:
ja mislim da ti se vise isplati ili ju stavit na nrko ljepse mjesto ili ju prihvatit takvu.jer suludo jel imat regan motor a neimat tablicu i placat kazne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju