Općenito > Propisi

voznja bez tablice

<< < (4/5) > >>

Luksy:
jbg,tako je nekad bilo i ode  :sad1: sad samo gledaju kako da naprde kaznu

malaguti:

--- Citat: Luksy - 28 Kolovoz, 2010, 00:00:26 ---a morat cu nesto smisli
mogu li se narucit mini tablice
jer san vidija par choppera koji imaju tablicu neki cudni dimenzija al iman osjecaj da su orginal ili su vijerna kopija

--- Kraj citata ---
a kud ces manju tablicu od te 50ccm,sta bi da imas garazna vrata od tablice kao na jacim skuterima/motorima :laughing9:

Aprilia00:

--- Citat: Luksy - 28 Kolovoz, 2010, 00:00:26 ---a morat cu nesto smisli
mogu li se narucit mini tablice
jer san vidija par choppera koji imaju tablicu neki cudni dimenzija al iman osjecaj da su orginal ili su vijerna kopija

--- Kraj citata ---
a jesi vidio doli po splitu ili trogiru na coperu kao drveni izgleda nema 5cm  tablica :D

josip_93:
ja vozam bez tablica..i neregistriran...ma nista ni maske..cak ni svijetla.. :D all kad ih vidim mogu di rec da rade noge.. :D

Faba:

--- Citat: josip_93 - 29 Kolovoz, 2010, 20:32:12 ---ja vozam bez tablica..i neregistriran...ma nista ni maske..cak ni svijetla.. :D all kad ih vidim mogu di rec da rade noge.. :D

--- Kraj citata ---
jako pohvalno!
I sta da te ulove?ok,otiso bi na sud,vjerojatno dobio maloljetnicki ukor i bok!

aj si sad zamisli da pogazis neko dijete/ubijes bilo koga u prometu.Jesi?OK.I sta sad?nemas osiguranje,ko placa stetu?o da,drzava,ali ne zaboravi da ce ti jednog dana poslat racun,ili ces platit ili ti oduzimaju imovinu,tebi ili tvojoj obitelji.I di si onda?...super,jel da?

I sta je najgore tebi ce to dijete/bilo tko ostat na dusi,morat ces zivjet s tim cijeli zivot!
radije ustedi malo i plati si osiguranje i tehnicki i vozi oprezno!

ok,ni ja nemam vozacku,mlađi sam od tebe,ali mi je skuter regan i pazim barem duplo vise od vecine vozaca

ovo za regu i osiguranje me nemoras poslusat,ali se bar ne hvali s tim na forumu!

NHF

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju