Tehnički kutak > Tuning skutera

Deklo?!

<< < (4/5) > >>

pitaNS:

--- Citat: vpucko - 05 Listopad, 2007, 19:26:38 ---jer te rupe su PREMALE da bi nesto sto bi moglo neki kvar prouzrocit upalo kroz njih
--- Kraj citata ---

to ti misliš da su premale, uđe tu svašta.. može tu miš da uđe i šta će onda??? odeeee remen...

vpucko:
pa kolike ces ti rupe busit????
ovo sto sam ja radio nemogu ni kroz jednu prst stavit? kaki mis? daj jbt :D:D:D:D:D:D:D:D:D
a u voznji sta ce ti bit?? kad peres skut pripazis malo i to je to! zapravo uopce ga nemoj prat miniwashem seres mokar remen koliko stete mos napravit s time, a sad tu pravite toliki problem oko 10 pura 1cm sa1

gumy:
meni je dekl izbušen nekih 3 mjeseca, nikakve prašine nema unutra, ima i dosta manje crnog drloga od remena...

jučer malo proširio rupe, zadnji dio kod zvona ču još fleksom malo poravnat.. kad ga pereš staviš krpu preko dekla i gotovo, a i ak ti uđe voda, prvi parsto metara će ti malo remen proklizavat  i kasnije normlano..

vpucko:
nice, daa samo ovo sa fleksom sredi ;)

pa to da, uopce nema problema, koliko sam samo ja crnoga imao od remena uffff! uzas
ovako velika vecina samo van pici

samo sto se malo jace cuje kak zuji al sta koda mi smeta u voznji, meni nakon 20-ak km voznje kad stanem i skuter u leru, meni se jace cuje zujanje nego skut koliko je ler nizak :) heheh

stark1:
pa kad ga peres stavis nesto da ti neude voda i problem rjesen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju