Tehnički kutak > Tuning skutera
DR evolution kit 70 ccm
MarijanBeast:
staviti zuti ili serijski centralni, crveni je pretvrd-crveni je za high end masine!
karb bar 17.5dell, na serijski airbox to ustelaj diznom od 80 do nekih 88-90...ici ce to nekih 95-100
Aprilia00:
ja sam prezadovoljan sa crvenom prije mi je sa ostalima gubio obrtaje poslje nekoliko tisuca... a ovako krece na nekih 3.500 i onda katapult! a imam 15 karb dovoljan moro sam ga ustimat na igli za manje goriva dobija i zrak isto na 50-ki ja mislim da ce sad na 70-ki bit tamam! a sto se tice spufa moze neki jaci od tt na ovaj kit? imal netko ovde da je iz bosne sto je se na ovome postu odazvo?
JogFromYamaha:
gle ja imam drevo i zadovoljan sam
ja ga imam na zx-u 16 frgi redsponge i podesenom serijskom prijenosu di je samo na kuplungu tvrde suste i centrala i u variomatu lakse rolice da ga razvrti na 7500-8000 obrtaja
i cudo fakat ide lijepo.
Po mome iskustvu a imal sam i hi midrace par godina vise od base kita ti netreba.
jer je jeftin, dugo traje, nemoras rastavljat masinu svakih 2 tjedna da pogledas dal je sve u redu i sl.
i da ti velim kolko snage ima.
Pa ovako ja sam konj od 120 kila i dok cimnem 1/4-1/3 gasa me cukne na zadnji kotac mislim da je to apsolutnno vise snage nego kaj ce ti ikad u normalnom prometu trebati.
A sto se tice prakticnosti ne moras vadit pumpu za ulje i sam mjesati i ne moras kupovati hi class ulja za 150kn litru. Tocis ulje polusintetiku koju si i do sad tocil i sve je ok.
Luksy:
yasuni r ti je najbolji
Aprilia00:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Kolovoz, 2010, 10:36:06 ---gle ja imam drevo i zadovoljan sam
ja ga imam na zx-u 16 frgi redsponge i podesenom serijskom prijenosu di je samo na kuplungu tvrde suste i centrala i u variomatu lakse rolice da ga razvrti na 7500-8000 obrtaja
i cudo fakat ide lijepo.
Po mome iskustvu a imal sam i hi midrace par godina vise od base kita ti netreba.
jer je jeftin, dugo traje, nemoras rastavljat masinu svakih 2 tjedna da pogledas dal je sve u redu i sl.
i da ti velim kolko snage ima.
Pa ovako ja sam konj od 120 kila i dok cimnem 1/4-1/3 gasa me cukne na zadnji kotac mislim da je to apsolutnno vise snage nego kaj ce ti ikad u normalnom prometu trebati.
A sto se tice prakticnosti ne moras vadit pumpu za ulje i sam mjesati i ne moras kupovati hi class ulja za 150kn litru. Tocis ulje polusintetiku koju si i do sad tocil i sve je ok.
--- Kraj citata ---
e pa hvala ti! kolika je max brzina sa tim sto imas ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju