Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2010 - 4.puta zaredom. OTKAZANO!!!!

<< < (11/43) > >>

robert:

--- Citat: ChRiStIaN - 31 Kolovoz, 2010, 12:57:09 ---robi, care, bez tebe ni nebi delal to :D

signed up! :) sam nemoj padat kad vidiš zgodne Zagorke :P

--- Kraj citata ---
neću padat neg ću ih ****t sve redom.
plastike su još uvjek onakve kakve su bile na prošlom zagorje tour

ChRiStIaN:

--- Citat: Ghoul - 31 Kolovoz, 2010, 15:22:16 ---drage volje bi dosel, ali 5 banki se vozit 200 km...to je fakat presporo...  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

je onda nejdi...zakonski se sa 50 NESMIJEŠ brže ni vozit, mi se držimo zakona i reda i zato do sad je sve bilo kak treba bez ikakvih problema!

--- Citat: s3ns0r - 31 Kolovoz, 2010, 15:26:03 ---Bok momci. Ja bi išel s vama  al vozacka.. ak sredite to nekak sa mrcinom idem sa svojim vxr 200 :) Odg te mi dal moze :P

btw.imam ranc kod marije bistrice di stajemo..pa mozemo janjetinu okrenut   :laughing6:

--- Kraj citata ---

ma nebude policija problem. To je skupina kuzis, puno nas bude i nebudeju jednog po jednog sigurno zaustavljali + toga nedjelja je...

--- Citat: robert - 31 Kolovoz, 2010, 15:39:35 ---neću padat neg ću ih ****t sve redom.
plastike su još uvjek onakve kakve su bile na prošlom zagorje tour

--- Kraj citata ---

za ovo prvo neznam, drugo, puno više vjerovatno! :D

robert:
e kiki, jesi opet na onom sym jetu il ovaj put imaš pravu pilu/kineza :laughing7:

ChRiStIaN:
psssssssst :D Videl buš ;)

marko_AeRoX:

--- Citat: robert - 31 Kolovoz, 2010, 15:57:22 ---e kiki, jesi opet na onom sym jetu il ovaj put imaš pravu pilu/kineza :laughing7:

--- Kraj citata ---

::)

jea rajt... to je kico... on je skrt...  ;D

u svakom slucaju... da nejdem ujutro u zabok, pricekam vas kod petrola pa picimo dalje... moze se i ekipa iz zg-a dolje okupiti ak im je draze kroz laz do zagorja  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju