Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2010 - 4.puta zaredom. OTKAZANO!!!!
robert:
--- Citat: ChRiStIaN - 31 Kolovoz, 2010, 12:57:09 ---robi, care, bez tebe ni nebi delal to :D
signed up! :) sam nemoj padat kad vidiš zgodne Zagorke :P
--- Kraj citata ---
neću padat neg ću ih ****t sve redom.
plastike su još uvjek onakve kakve su bile na prošlom zagorje tour
ChRiStIaN:
--- Citat: Ghoul - 31 Kolovoz, 2010, 15:22:16 ---drage volje bi dosel, ali 5 banki se vozit 200 km...to je fakat presporo... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
je onda nejdi...zakonski se sa 50 NESMIJEŠ brže ni vozit, mi se držimo zakona i reda i zato do sad je sve bilo kak treba bez ikakvih problema!
--- Citat: s3ns0r - 31 Kolovoz, 2010, 15:26:03 ---Bok momci. Ja bi išel s vama al vozacka.. ak sredite to nekak sa mrcinom idem sa svojim vxr 200 :) Odg te mi dal moze :P
btw.imam ranc kod marije bistrice di stajemo..pa mozemo janjetinu okrenut :laughing6:
--- Kraj citata ---
ma nebude policija problem. To je skupina kuzis, puno nas bude i nebudeju jednog po jednog sigurno zaustavljali + toga nedjelja je...
--- Citat: robert - 31 Kolovoz, 2010, 15:39:35 ---neću padat neg ću ih ****t sve redom.
plastike su još uvjek onakve kakve su bile na prošlom zagorje tour
--- Kraj citata ---
za ovo prvo neznam, drugo, puno više vjerovatno! :D
robert:
e kiki, jesi opet na onom sym jetu il ovaj put imaš pravu pilu/kineza :laughing7:
ChRiStIaN:
psssssssst :D Videl buš ;)
marko_AeRoX:
--- Citat: robert - 31 Kolovoz, 2010, 15:57:22 ---e kiki, jesi opet na onom sym jetu il ovaj put imaš pravu pilu/kineza :laughing7:
--- Kraj citata ---
::)
jea rajt... to je kico... on je skrt... ;D
u svakom slucaju... da nejdem ujutro u zabok, pricekam vas kod petrola pa picimo dalje... moze se i ekipa iz zg-a dolje okupiti ak im je draze kroz laz do zagorja :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju