Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2010 - 4.puta zaredom. OTKAZANO!!!!

<< < (41/43) > >>

oki1983:
onda se vidimo

jprekrit:
Stigo kući... Super je bilo iako sam se ujutro smrzo ko ona stvar... A pogotovo kad se sjetim plate... mogla je komotno još jedna sjest... :P Ajde viktore, nebudi škrt i nabaci nam par dobrih fotki!!!  :headbang:

3alfa3:
Ono nije bio cavao niti kamencic u gumi nego komadic stakla duljine 5mm. Kako je guma nova (ima mesa vise od toga), nije probusena. Da sam bio sa starom gumom kojoj je ostalo niti 1mm profila, sigurno bi bila probusena

jprekrit:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Listopad, 2010, 18:18:38 ---Ono nije bio cavao niti kamencic u gumi nego komadic stakla duljine 5mm. Kako je guma nova (ima mesa vise od toga), nije probusena. Da sam bio sa starom gumom kojoj je ostalo niti 1mm profila, sigurno bi bila probusena

--- Kraj citata ---
opa... super da je samo taj mali komadić stakla bio i da nije bio čavao...  :laughing7:

vktr:

--- Citat: jprekrit - 10 Listopad, 2010, 18:04:09 --- Ajde viktore, nebudi škrt i nabaci nam par dobrih fotki!!!  :headbang:

--- Kraj citata ---
eo ja ću stavit sve slike neda mi se prebirat pa ako bude koja dobra onda super, valjda se neće niko ljutit ak sam ga ulovio u nezgodnom trenutku

EDIT: jebiga sorite, zaj#bo me imageshack, čekam 2 godine da uploda i sad mi neš posere

edit sorite opet nema ništa od slika sad moram neš obavit hitno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju