Tehnički kutak > Tuning skutera
f1 turbina
ico17:
sad budete vidjeli kad poraste prodaja ventilatora u pc shop-ovima...bude svako imo nabrijanu pilu po gradu :toothy12: :toothy12:
zmijavci:
evo sad sam primio mail od ovoga...ii kaze da vec neki kupuju s foruma :laughing3: :laughing3:....kaze da je oon nudio ko hoce na test..al da nitko nije htio.eto ja necuu :icon_biggrin:,,pa ko hoce moze..najbolje bi bilo da proba neki moderator moze???...i da da znam da je tema stara
formoz:
--- Citat: zmijavci - 11 Listopad, 2010, 19:37:59 ---evo sad sam primio mail od ovoga...ii kaze da vec neki kupuju s foruma :laughing3: :laughing3:....kaze da je oon nudio ko hoce na test..al da nitko nije htio.eto ja necuu :icon_biggrin:,,pa ko hoce moze..najbolje bi bilo da proba neki moderator moze???...i da da znam da je tema stara
--- Kraj citata ---
ja sam mu govorio da ustupi jednu na testiranje, poslo sam mu 5 mailova i nista on
smart bbb:
imam bolju stvar od toga na pretek ,ventilator od fasadnog boilera ,turbo i pol :toothy9: :toothy9: :toothy9:
formoz:
--- Citat: smart bbb - 11 Listopad, 2010, 22:53:13 ---imam bolju stvar od toga na pretek ,ventilator od fasadnog boilera ,turbo i pol :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
nema brzine bez boost botle-a , ali moras ga napravit od bojlera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju