Tehnički kutak > Tuning skutera

preslabo ide za setup

<< < (8/11) > >>

Drnda:
ispravak. rolice u multivaru su bile od 6 grama malossi, malo sam se zeznuo kada sam pisao.. uglavnom, stavio sam sada polini 5.6 i ne osjetim razliku.. mislim da bi trebao staviti od 7 gr rolice  ::)

Faba:

--- Citat: crna strela - 26 Kolovoz, 2010, 21:17:59 ---vakum mozda?? vakum pumpa?? ako ostaje bez benge ...

ne crkava svijecica nego ja brijem ostajes bez benge zbok vakuma ili frge...

--- Kraj citata ---

kakav vakum? ::)
da je vakum nebi ni upalio skuter,problem je sigurno karb ili struja...

iskustva za stelanjem skutera nemam tak da ti nazalos nemrem pomoc drnda,ali i ja najvise sumnjam da nije sjeo remen

crna strela:

--- Citat: Faba - 27 Kolovoz, 2010, 14:04:04 ---kakav vakum? ::)
da je vakum nebi ni upalio skuter,problem je sigurno karb ili struja...

iskustva za stelanjem skutera nemam tak da ti nazalos nemrem pomoc drnda,ali i ja najvise sumnjam da nije sjeo remen

--- Kraj citata ---

kako nemoze biti vakum stari moj?? kolko skutera si ti slozio u zivotu?? kolko skutera si imao bas svojih i sve slagao na njima??

zasto ste svi tolko jebeno umisljeni bokte mazo.. :angry7:

vakum isto moze biti, meni se dogadjalo da mi do 60-70 islo super skut i cim bi isao preko 80 skuter se gasio i booooo...cim se spustila brzina na 50-60 bi opet dobivao benzina i isao...na kraju vakum je j#bo, to su mi ustanovili u auti bilu i decki iz moto 01...a ja nisam znao za to i j#bo se kaj je kaj nije...svasta...

Faba:

--- Citat: crna strela - 27 Kolovoz, 2010, 14:09:18 ---kako nemoze biti vakum stari moj?? kolko skutera si ti slozio u zivotu?? kolko skutera si imao bas svojih i sve slagao na njima??

zasto ste svi tolko jebeno umisljeni bokte mazo.. :angry7:

vakum isto moze biti, meni se dogadjalo da mi do 60-70 islo super skut i cim bi isao preko 80 skuter se gasio i booooo...cim se spustila brzina na 50-60 bi opet dobivao benzina i isao...na kraju vakum je j#bo, to su mi ustanovili u auti bilu i decki iz moto 01...a ja nisam znao za to i j#bo se kaj je kaj nije...svasta...

--- Kraj citata ---
Slagao sam frendu i sebi vakum,skuter uppce nije htio paliti
zapto mu onda ode svijećica svaki put?ostanag bez benge nije razlog da ode svijećica,nego kad je svijećica zalivena bengom...
 :hello:

igor.sb:
pa sa sjeb...vakumom i jos ako plovak ne zatvara imas slapove niagare

neispravan vakum, kao da ga i nemas, gorivo curiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju