Tehnički kutak > Tuning skutera
preslabo ide za setup
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Kolovoz, 2010, 21:25:36 ---vakum je ok, i sve radi u redu, pun protok ima benga kada je vakum ok..
uglavnom jednom kada sam cistio diznu poletjeo mi sarafciger i odkrhnuo sam komad plovka pa moguce da je do toga iako i tada zatvara kada i treba jer sam ga malo preradio...
kazem ti svjecka mi propali lagano.... tj kada se ugrije nekada se to dogodi...
a i kada predjem preko rupe, osjetis na cas kao da je prekinulo struju.. samo kada predje preko rupe ili neravnine.. nesto mi je tu cudno.. a svi spojevi su ok, i sve radi ok na skutu..
--- Kraj citata ---
Meni se ista stvar desava na luni pogotovo kad ga pokusam dignut na zadnji zagusi ga, padne i trokira stotinjak metara...
ivanm:
Moze. Moj yasuni r vrtio je polini sport na 11500 okr.
JogFromYamaha:
gle tu foru da dojdes na rupu i skut ti se od udarca neravnine samo ugasi ti je kod mene na srki bilo i rjeseno je tak da su kontakti bili labaavi (neznam koji) jer sam ih sve stiskal i ocistil i od onda radi bezprijekorno
Iwo SR Tuono:
--- Citat: luna500rr - 26 Kolovoz, 2010, 21:28:50 ---Meni se ista stvar desava na luni pogotovo kad ga pokusam dignut na zadnji zagusi ga, padne i trokira stotinjak metara...
--- Kraj citata ---
dobro vam je jog reko, to su kontakti na struji, plastike dolje i provjerite masu i neznam ako se neki regler može strest il nešto
Drnda:
sve je stegnuto ok ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju