Tehnički kutak > Napravi sam

kako polakirat motor bro i efikasno????

(1/3) > >>

Tns team:
Znači kako polakirat s najnižom cjenom motor.???

loris46:
happy color..

LoveStunt:
e vjeruj mi nemoj sa sprejom lakirat motor tj .špricat..jer cim ga malo negdje naslonis tj... to ti se zgrebe cak i sa hlačama....
a onda ces par puta tako potrosit kojih 100 kn na sprejeve i umjesto da odma skupis 400 kn i prespricas ga sa pistoljem i sa auto lakom...

Tns team:
ja imam problem što su mi plastike combinirane s plavo crnim pa sam odlučio ono što je crno prefarbat u crno. stavit ću slike  jer što prije lakiranja treba napravit da ispadne baš lijepa glatka lak boja a ne da se vide grudice i sitne ogrebotine

LoveStunt:

--- Citat: Tns team - 26 Kolovoz, 2010, 14:13:41 ---ja imam problem što su mi plastike combinirane s plavo crnim pa sam odlučio ono što je crno prefarbat u crno. stavit ću slike  jer što prije lakiranja treba napravit da ispadne baš lijepa glatka lak boja a ne da se vide grudice i sitne ogrebotine

--- Kraj citata ---
trebas jako dobro i lijepo prešmirglati ...prvo smirgal papir 200 i smirglaj dok ne nestanu one izbocine  onda sve finije i na kraju sa 1000 skoros da bude glatko i onda sa 2000 sta je i najfiniji ...s anjimne to sve zagladis odlicno....ali poslusaj me... sa sprwejom nemoj špricati... i ja sam se tako zajeb.... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju