Ostalo > Svijet računala i mobitela

Tourist Trophy

<< < (2/5) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: drift KING - 26 Kolovoz, 2010, 08:10:19 ---prejebena igrica bilo bi dobro da izadje i 2 na ps3

--- Kraj citata ---

Sad se ceka Gran turismo 5 koji izlazi za nekih 50ak dana..pa mozda opet isti engine posluzi za novi tourist trophy..daj boze

Nikola18:
GT 4  5:56:-- Nürburgring astra touring car ;))

drift KING:
ja sam na toj istoj stazi na TT sa HONDOM CBR 1000 RR e sad cu lagat jer sam zaboravia al mislim da 8min54sec il tu negdje blizu morat cu je ponovo nabavit i igrat

Noha boy:

--- Citat: Nikola18 - 26 Kolovoz, 2010, 15:45:48 ---GT 4  5:56:-- Nürburgring astra touring car ;))

--- Kraj citata ---

S astrom se ide i ispod 5:50 moram si prepržiti  :laughing7: :laughing7: Gt4 pa ti sliknem  :laughing7: :laughing7:

grbi128:
sad mi opet dode da uzmem ps2,nostalgija :toothy12: ,predobre su igre,gt4 sam bio presao negdje oko 85% koliko se sjecam...imao sam onu gran turismo formulu i pola onih sto kostaju  4,5mil... itd...ma zakon :D....a tourist trophy,natezat se sa frendovima na nurburgringu vozeci hayabuse... :headbang: :glasses9:

koliko ste najbrze vozili neko auto na gran turismu?

moj dodge viper ja mislim onaj gts,crveni sa bijelim crtama = 440kmh na onoj kruznoj :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju