Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: crkla n900? sta sad  (Posjeta: 5956 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
Odg: crkla n900? sta sad
« Odgovori #20 : 28 Kolovoz, 2010, 20:57:08 »
meni n96 bila zakon... nista me nije jebala..godinu dana radila kao sat dok ju nisam prodo... i jos se kupac ne zali...
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline bega

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bihac
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: serijala
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #21 : 28 Kolovoz, 2010, 21:11:05 »
maemo.talk.org odlican forum za sve i svasta u vezi n900 =) a jos bolja http://wiki.maemo.org/N900

Uostalom google majka ;)

Inace n900 mobitel odlican,dosta odskakuje od drugi po funkcijama samo sto su proizvodjaci software-a je malo zapostavili(npr. nema igara kao Iphone) ali ko bi njima znao...to je marketing,ekonomija i politika tvrtke :D mogu oni napraviti sve u jednom mobitelu,ali nece,bolje je ovako hrpu razlicitih i uvijek jedan ima nesto bolje od drugog...prodajaa .p

Offline enel

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Hybrid
  • Moja Kaciga: Shark s500 samurai black
« Odgovori #22 : 29 Kolovoz, 2010, 21:25:19 »
Proof de reci svoje utiske sa n900 posto sam pravo zagrijan za mob  ::)

Onako, kako je svaki dan za koristiti, kakav je sa aplikacijama, sta nudi, sta ne nudi i tako dalje i tako dalje  :toothy11:

Offline spidi gonzalez

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Mjestimično
  • Moj Skuter: peužeot spidfajt dva
  • Moja Kaciga: kaca za kiseli kupus
  • MojSetup: a ko u labuda
« Odgovori #23 : 29 Kolovoz, 2010, 21:43:29 »
 :dontknow: vidim ja da ova dvojica znaju sta pricaju,pa reko da vas priupitam...sta se od ovoga najvise isplati uzet--> Samsung I9000Galaxy,HTC Desire,xperiu,n900 ili nesto trece,samo mi nemojte ajfon spominjat lijepo vas molim...ako moze i neko obrazlozenje zasto bas taj model a zasto ne?  :icon_scratch:

Offline enel

• forumski biciklist
« Odgovori #24 : 29 Kolovoz, 2010, 22:46:08 »
:dontknow: vidim ja da ova dvojica znaju sta pricaju,pa reko da vas priupitam...sta se od ovoga najvise isplati uzet--> Samsung I9000Galaxy,HTC Desire,xperiu,n900 ili nesto trece,samo mi nemojte ajfon spominjat lijepo vas molim...ako moze i neko obrazlozenje zasto bas taj model a zasto ne?  :icon_scratch:
Hahahaha iphone nikad!!!
Ovako, moji utisci i preporuke.
I900 galaxy-ne znam puno o mobu, samo znam da "trci" na androidu 2.1, ima extra displey, al mi nije bas lijep

Desire-takodje android al sa htc sense, meni ljepsi od galaxy-a, veoma mocan i dobar mob

Xperia- kloni se od nje! I od xperia-e I i II... Procesori uzasno spori, rad tezak, a uz to su Windows mobile, a taj OS je veoma kompikovan (pricam iz iskustva)

n900-kao sto bi rekli "svi pametni uredjaji su telefoni sa funkcijama racunara, samo je n900 racunar sa funckijom telefona". Telefon lud, 800 mHz procesor al brz kao i Desire-ov 1 gHz procesor, al se moze i overclockovati na preko 1 gHz. Ako znas mnogo oko informatike od ovog telefona mozes napravit stroj kome nece nijedan biti ravan.

E sad je do tebe, kao prvo vidi koji ces OS, jel ti vise pase android, maemo ili winmo, a kasnije ganjaj uredjaje  :icon_thumright:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #25 : 29 Kolovoz, 2010, 22:47:47 »
Proof de reci svoje utiske sa n900 posto sam pravo zagrijan za mob  ::)

Onako, kako je svaki dan za koristiti, kakav je sa aplikacijama, sta nudi, sta ne nudi i tako dalje i tako dalje  :toothy11:
a gle...meni se mob svida.. brz je..odlicno se cuje zvuk,veliki ekran,brzi touch,qwerty tipkovnica zakon :D treba se naucit na njega..ipak je gore maemo5(linux) ali mozes birat android....bla bla.....imas vise(cetiri) desktopa odjednom..ak znas na sto mislim..ugl meni se jako svida mob ..samo se treba priviknuti..
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline zwerko

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: NEXUS 500
  • Moja Kaciga: Nitro N1200VX
« Odgovori #26 : 29 Kolovoz, 2010, 23:06:46 »
nokia N900 je moja preporuka...

ugl, mozes telefonirat, slat sms u obliku chata, msn koristit jednako kao sms u istom odjeljku, tj i msn i gtalk i neznam ni ja kaj sve ne jer ne koristim ali ima ih... kamera je 5.0MP ali je jako jako cista slika i jako dobra kvaliteta i odlicne makro slike, stvarno, po meni najbolja kamera na mobovima kaj sam vidio, bez obzira na broj pixela, a ionako neznam kome treba vise... ima sve moguce kombinacije spajanja na net... sistem je linux, znaci brz i pouzdan i ne blesira se... zvuk je poprilicno dobar, kvaliteta slike na ekranu je stvarno super, video filmice snima isto jako dobro, stvarno super kvaliteta... sami mehanizam moba je odlican, nije nista klimavo, drzi se na okupu sve i cvrsto je... mala mana je tezina moba 183 grama... ali mene to ne dira...

ukratko, mozes se recimo spojit na wlan i istovremeno si pustit internet radio, skidat film i surfat po fejsu u full webu kao na kompu i usred svega javit se na poziv, poklopit i nastavit di si stao... touch nije nešto extra ali lovi jako dobro... programčića i pi*darijica ima brdo za poskidat...

a mozes instalirat i quake 3, spojit tv out kabel na lcd tv, nakacit se na wlan i spojit sixaxis gamepad od ps3 i igrat online... i heroes2 mozes instalirat i igrat na tom mobu... ugl, stvarno nudi brdo opcija... samo se treba znat koristit s tim svim jer nije ko ajfon, kaj imas radi, nego svasta iskopas sa neta ali treba to sve prilagodit da radi... bas kao i na kompu...

i naravno, ono kaj je dosta bitno... sve mozes sa samog telefona, uopce nije potrebno spajanje na komp, samo treba imat pristup netu i sve moze...

Offline bega

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #27 : 29 Kolovoz, 2010, 23:18:10 »
Nazalost svaciji ukus nije jednak.I naravno tesko je danas dobiti kvalitetan savjet u vezi npr. koji je mobitel bolji ili losiji.Imam N900 vec par mjeseci i mobitel stvarno moze sluziti kao netbook.Otvorim par aplikacija i sve pet.Npr. ukljucim msn,pregledam web stranice i slusam muziku.Jedino mi je kod njih mana sto nokia u zadnje vrijeme stvarno ne pazi ni na koji mobitel,nikad da software urade update.Na PR 1.2. se je jako dugo cekalo(oko 4 mjeseca).Sad jedini problem koji meni onako smeta ponekad,sto prilikom video zapisa se desi nekad da malo kao "stopne".Inace sve ostalo je pet.Kazem software-a ima prilicno,jedino igara nema,ali to mene skoro i ne zanima.Ustvari ima igara samo sto je za neke potrebno overclock i onda sve pet.Imas emulator za obicni nitendo,N64, PS1 i prilicno dosta igara ide bez problema na stock CPU-u.Mario kart je ludilo za igrati :) old school.

Nikad nisam bio nesto ekstra ljubitelj ostali mobitela.Taj novi samsung nije los,jer su sad poceli svi trpati kameru sa sto vise megapixela i HD snjimanje video zapisa do npr. 720p sto je u ovom slucaj.Ostalo je vecinom sve vidjeno vec,jedino kazem ti to.I mozda taj 4 inca Amoled display,ali koliko znam on vise crpi bateriju.Android me nikad nije privlacio.I da stavili su Divx i Xvid playback :) i sigurno nema support za ostale video formate(mislim da se skinu sa net-a), dok za razliku kod N900 mozes snimiti podrsku za Divx,xvid,avi,DVD format cak,mov isto...Jedino problem kod DVD-a nikako  subtitle,dok kod Divx-a to ide bez problema i naravno za nasim karakterima(čćšćđ).

HTC Desire nesto slicno sto se tice konfiguracije je kao N900,samo sto je Android sistem na njemu.Kao sto sam spomenuo da N900 nema bas neku ekstra kvalitetnu ekipu za software-sku podrsku iza sebe,tu joj je malo mana,dok npr. Android ima mozda i oko 80 000 aplikacija(navodno).Nisam koristio Android mobitel,ali nekako nema slobode neke ekstra s njim za razliku on N900.

Xperia nije toliko losa,ljudi iz dana u dan redovno na software-u popravljaju greske,tako da mobitel fino radi.Jedino design mi nije ni malo lijep :) ljepsa je Xperia mini(govorim o X10).

Sad sve je tu stvar sta tebi treba.Tesko se je odluciti na neki kvalitetan mobitel,jer ipak nije rijec o malim parama(kostaju od 2000-4000 kuna,a mozda i vise),tako da vec ako ih hoces potrositi odluci se dobro.Razlika u svemu ima,od kamere,do procesora,kolicine radne memorije,velicine ekrana,rezolucije,broju aplikacija,da li ima hardware-sku tastaturu ili samo on screen,cak nekoga zanima da li je blic xenon ili je obicni LED .) dimenzije mobitela... itd itd

Da ne duzim...  www.gsmarena.com sve sto te zanima,kvalitetne i prilicno opsirne recenzije,testovi i sve :) ako ne znas engleski dobro ti dodje google translate...

Joj sto i ja otkuca :P zivjeli

Offline enel

• forumski biciklist
« Odgovori #28 : 30 Kolovoz, 2010, 00:22:37 »
@bega, zwerko, proof:  :notworthy:

To mi je trebalo, da cujem iz prve ruke kako se ponasa mob i kako je raditi sa njim. Posto u kuci imam wifi mislim da bi bilo sexy igrati se sa n900  :laughing7:.
Jedino zamjerim taj nedostatak equalizer-a kojeg nema niti u software update-ovim niti na maemo.org  :angry7:
Uz to nikako da rijese usb OTG da radi bezprijekorno. A tu je i nadolazeci meego, dan kazu da ce izaci za n900, drugi dan kazu da nece...
Al sve u svemu, n900-azdaha... :glasses9:

Offline zwerko

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: NEXUS 500
  • Moja Kaciga: Nitro N1200VX
« Odgovori #29 : 30 Kolovoz, 2010, 13:29:25 »
a gle... ne hvalim n900 jer ju imam nego sam i ostale imao i najzadovoljniji sam sa n900 za sad... zadovoljava sve moje potrebe... a kaj se tice software-a, ja sam zadovoljan, nema cesto update ali nije bas ni potreban... sve radi ok...

overclocka se jednostavno... samo se na mob uploada fajl kao recimo flashanje biosa na pc-u... mapa se prethodno napravi ili se skine gotova... original postavke su bile 250 mhz na leru i 600 u radu... ja sam stavio da je na leru 125, prilikom malih zahtjeva 250 mhz i full pogon 825 mhz... sve radi gladje i brze i ono najbitnije, bat drzi dulje jer na leru radi na manje mhz...

Offline spidi gonzalez

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Mjestimično
  • Moj Skuter: peužeot spidfajt dva
  • Moja Kaciga: kaca za kiseli kupus
  • MojSetup: a ko u labuda
« Odgovori #30 : 30 Kolovoz, 2010, 13:48:38 »
 :icon_thumright: hvala ljudi svima na podosta iscrpnim opisima,najvise sam se dvoumio izmedju samsunga i htc-a ali ste mi sad ubacili bubu u uho sa tom nokiom...treba to malo jos prostudirat,hvala jos jednom!  :notworthy:

Offline bega

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #31 : 30 Kolovoz, 2010, 16:00:25 »
Malo je opet tesko porediti mobitele koji su napravljeni prosle godine kao n900,mislim da je u 11 mjesecu isla u prodaju 2009 godine,a dok vecina ovih mobitela sto si rekao,ove godine ili prije par dana  ;D jedino HTC...

Offline formoz

• maxi forumaš
  • TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI
  • Mjesto: Medjugorje
  • Moj Skuter: Aprilia RS125
  • Moja Kaciga: XPEED
  • MojSetup: :)
  • MojSpuh: :P
« Odgovori #32 : 02 Rujan, 2010, 09:06:23 »
ma pao ti sistem odnesi u servis ili skini s neta hardwer

de bgt kako ce hardver skinut s neta, to ti je isto da si reko skini graficku sa neta a softver cemo donjet u kutiji

software je program ugrubo

a hardware je ono opipljivo

:sad3:
Prodajem farove i zmigavce od jetforcea i masu dijelova za apriliju rs. Sve po sportskim cijenama

Offline Josip

• moderator
  • Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • nikad ništa ne dovršim... ali radim na tome
  • Mjesto: Seget D.
  • Moj Skuter: aerox nrg zip srr sp
  • Moja Kaciga: OGK FF3
  • MojSetup: dr evo, MF racing, due, s6r, mhr replica, mhr, team1
  • MojSpuh: c21,nardo,pro replica,tea
« Odgovori #33 : 07 Listopad, 2010, 21:54:33 »
da ne otvaram novu temu, postoji li hr meni za n900, mislim, snalazim se i na eng, ali samo pitam :icon_scratch:

Offline bega

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #34 : 20 Listopad, 2010, 00:16:33 »
da ne otvaram novu temu, postoji li hr meni za n900, mislim, snalazim se i na eng, ali samo pitam :icon_scratch:

Mislim da trenutno ne postoji.