Ostalo > Motocikli
moj fz6n
istipa622:
neznam odakle si ali to sve mozes napravit u Moto Trade-u ili ti "kod Zorića" u Karlovcu...
ali naravno nije to jedino mjesto... :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: salej600 - 16 Siječanj, 2011, 14:55:28 ---Svaki ovlašteni Yamaha servis. Kod nas cijena oko 250 kn
--- Kraj citata ---
Mjerenje snage na stolu i pravljenje custom mape za Powercommander za 250kn? To je fenomenalna cijena
salej600:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Siječanj, 2011, 15:23:22 ---Mjerenje snage na stolu i pravljenje custom mape za Powercommander za 250kn? To je fenomenalna cijena
--- Kraj citata ---
Mjerenje snage na stolu i Powercommander si spominjao ti, a vlasnik KN filter i Akrapovića.
Za to njegovo je dovoljno pomaći mapu paljenja i ubrizgavanja i to može svaki servis
kika:
pila :icon_thumright: :icon_thumright:
smirt:
Mislim da to nema prevec smisla na ovom motoru. Ako se nebude zaletavo na leru toplo/hladno onda nema potrebe za tim. A namjestit co2 i co šta mogu u servisu za 250kn to mogu i sam. Dosta ekipe je stavilo lea radi cijene koji je pre-pre glasan i preotvoren za moj ukus + su dobili kontra efekt zaletavanje na leru i nemogucnost voznje na malim okretajima radi zacukavanja (to sa štelenjem co i co2 nije moguce popraviti) za to treba aftermarket ecu kao što je power commander...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju