Ostalo > Motocikli

moj fz6n

<< < (3/10) > >>

3alfa3:

--- Citat: smirt - 08 Rujan, 2010, 01:28:08 ---Evo stari...slikano prije 5min samo za tebe mobom :) ...trebo bi grane skinuti dole i onda pošteno odraditi poso, ali mi se neda  :icon_tongue: kad sam ljenčina  :icon_thumright: budem i to... nego sam gledo u oglasniku da neki lik prodaje lea za fz6 samo kaj nemam 2500kn  :( bude i to došlo na red.

--- Kraj citata ---

Ma kakvo skidanje... Ovo je super

Deny:
fz6n je TOP :D

Antares:
Koliko će te doći rega i tehnički? Kolko troši to čudo?

Lijep motor.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 10 Rujan, 2010, 14:17:41 ---Koliko će te doći rega i tehnički?

--- Kraj citata ---

Spada u kategoriju 501-750ccm (ista cijena za sve unutar te kategorije). Evo ti ispod link na izracun premije osiguranja (tu nije uracinat tehnicki, cestarina i sl nego samo polica osiguranja)

http://www.crosig.hr/osiguranja/motorna-vozila/vrste/autoodgovornost/motocikli

Ovo je tablica godisnjeg poreza za vozila:

Moj Z750 srecom ulazi u tu kategoriju osiguranja jer ima 749ccm, a i 78kW cime je i godisnji porez u predzadnjoj, a ne zadnjoj skupini (za razliku od prijasnjeg modela Z50 koji ima 81kW i placa 1200kn godisnji porez)

Antares:
Alfa ti si mi napisao u svojoj temi da ti je prva rega bila 2900kn sa nekakvim 25% popustom. Znači da bi ovo trebalo bit oko 2.5k kn sveukupno jel?

Jebeno da ti je 78kw. Nemogu vjerovat da je tolka razlika u cijeni za par kw heh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju