Ostalo > Motocikli
moj fz6n
3alfa3:
--- Citat: smirt - 08 Rujan, 2010, 01:28:08 ---Evo stari...slikano prije 5min samo za tebe mobom :) ...trebo bi grane skinuti dole i onda pošteno odraditi poso, ali mi se neda :icon_tongue: kad sam ljenčina :icon_thumright: budem i to... nego sam gledo u oglasniku da neki lik prodaje lea za fz6 samo kaj nemam 2500kn :( bude i to došlo na red.
--- Kraj citata ---
Ma kakvo skidanje... Ovo je super
Deny:
fz6n je TOP :D
Antares:
Koliko će te doći rega i tehnički? Kolko troši to čudo?
Lijep motor.
3alfa3:
--- Citat: Antares - 10 Rujan, 2010, 14:17:41 ---Koliko će te doći rega i tehnički?
--- Kraj citata ---
Spada u kategoriju 501-750ccm (ista cijena za sve unutar te kategorije). Evo ti ispod link na izracun premije osiguranja (tu nije uracinat tehnicki, cestarina i sl nego samo polica osiguranja)
http://www.crosig.hr/osiguranja/motorna-vozila/vrste/autoodgovornost/motocikli
Ovo je tablica godisnjeg poreza za vozila:
Moj Z750 srecom ulazi u tu kategoriju osiguranja jer ima 749ccm, a i 78kW cime je i godisnji porez u predzadnjoj, a ne zadnjoj skupini (za razliku od prijasnjeg modela Z50 koji ima 81kW i placa 1200kn godisnji porez)
Antares:
Alfa ti si mi napisao u svojoj temi da ti je prva rega bila 2900kn sa nekakvim 25% popustom. Znači da bi ovo trebalo bit oko 2.5k kn sveukupno jel?
Jebeno da ti je 78kw. Nemogu vjerovat da je tolka razlika u cijeni za par kw heh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju