Općenito > Generalno o skuterima
Runner VXR vs VX vs SR vs SP....
2TDottore:
--- Citat: crna strela - 26 Kolovoz, 2010, 12:55:37 ---da, ima al samo tu na forumu...xD
--- Kraj citata ---
ti su i najgori..........svi nes pricaju a niko nece stat na crtu...xD
crna strela:
--- Citat: 2TDottore - 26 Kolovoz, 2010, 13:00:14 ---ti su i najgori..........svi nes pricaju a niko nece stat na crtu...xD
--- Kraj citata ---
bome da ::)
ja sam UVJEK ZA i ako spusim, meni je te zaebancija dok bi se neki vec skoro rasplakali ili se nafurili :laughing3:
fic:
--- Citat: 2TDottore - 26 Kolovoz, 2010, 11:47:52 ---dofuraj mi tog svog sp-a sa 13000 i pokazat cu ti kako ga vxr samo sa multivarom pojede od 0 do kraja.... :)
fic ja neznam sta se dogodilo mom vxru od kad je kod tebe al zna se kad je bio kod mene da nije bilo serijskih i lagano slozenih sp-a u zg-u koji su imali sanse protiv mene osim u medjuubrzanju do 100...
a bilo je i par vxrova nadobudnih vxrova sa 209 bregastom ventilima itd i oni su lagano gutali prasinu...
--- Kraj citata ---
ja znam kak je on isao prvi dan kad sam ga uzeo... i sada nejde nista slabije... al od 145 po onom satu nema sanse... od prvog dana govorim....i vidio je jurca kad sam dosao kod njega drugi dan nakon kaj sam ga uzeo kako motor "ide"
doduse sad je par stvari zamjenjeno al daleko je to jos od toga kak ti kazes da ide
igor.sb:
reko sam ja treba znat dat gas :toothy12: :toothy12:
crna strela:
e
ludi ste ::)
:toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju