Općenito > Generalno o skuterima

Runner VXR vs VX vs SR vs SP....

<< < (28/30) > >>

fic:
joj drnda kak se ti pravis pametan :redface: :redface:

Hinjavac:
Aj mi molim te reci prije 2 godine u zgb-u gdje si imao kupit jos kevlar (bencony je prestajao radit sa malossiem) znaci daj jos jednu trgovinu osim one na peščenici

Drnda:
objasni fic.. ne kontam sto os rec.. gle
prije 2 godine je tesko bilo naci te dijelove jer ako si narucivao, islo je preko vise ruka, a u hr je jako skupo bilo.. svugdje... vjerojatno je i hinjavac gledao gdje moze ustedjeti jbt...
runner je isao super.. sada svi govore da ide dosta slabije, i sam si rekao da je pusiona uz spa, a prije ga je jeo...

malaguti:

--- Citat: Hinjavac - 28 Kolovoz, 2010, 15:32:18 ---Aj mi molim te reci prije 2 godine u zgb-u gdje si imao kupit jos kevlar (bencony je prestajao radit sa malossiem) znaci daj jos jednu trgovinu osim one na peščenici

--- Kraj citata ---

ahaaaaaaa ok uredu je sad mi je sve jasno,vi kad kupujete dijelove onda ti dijelovi moraju biti iz grada u kojem zivite,bez obzira sta bi vas recimo taj isti dio dosao jeftinije da se naruci iz ne drugog grada nego iz druge zupanije bez obzira na postarinu,u redu sad mi je jasno,pozzzz

duje87:
Gotovo je,pocea je i ode show radit :laughing: malaguti,ako nastavis s takvin ponasanjen,ponestat ce ti foruma na hr sceni,nije nista zlonamjerno,samo mali prijateljski savjet,jer ono sta san vidia na motori.hr kako bahato se ponasas kad ne dijelis tudje misljenje,bilo mi je dovoljno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju