Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima
Benjamin:
roberte bilo je i malo vise....ja sam jos na zadnjem namanje 20 napravio lol...jedno 400km...
robert:
a sta kazes na onu ljepoticu kod BMW-a
Benjamin:
Uuu ta si se stvarno jako svida :D....pssst nemoj previse govoriti nek se malo strpe.....ko im kriv kaj nisu isli....
Genesis051:
Benjamin, imaš opake reflektirajuče trake na hlačama... kako to "svjetli" na reakciju blica (na gornjim slikama)...
Vrlo mi drago da sam se upoznao, nadam se da ćemo (bar u proljeće, ako ne prije) poradit na ponovnom viđenju...
Ja dolazim na "Zg Auto Show" sigurno... samo je pitanje (kakvo vrijeme bude u drugoj polovici 4. mjeseca) sa čim... motorom ili "javnim prometalima".... (ali meni ne smeta pamet :icon_biggrin: ...u 10 dana, koliko obično traje, valjda ću uhvatit dan sa lijepim vremenom...) :kisa:
Makar ne marim ni za kišu... ionako je toplije (ako sam suh ispod) :glasses9: :frajer:
Doomsday:
SVAKA ČAST, EKIPA... :icon_thumright:
Ja se samo nadan da će moj kinez uskoro proradit, pa da van se pridružin koji put... :toothy3:
Sad san nabrijan na vožnju, pa je lako moguće da, čim buden moga, oden s vama, pa di bilo da bilo... :laughing7:
Samo da kupin novu kacigu, svaki put kad vidin friže na ovoj, sitin se onog betonskog stupa... :toothy11:
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju