Tehnički kutak > Tuning skutera
Štelanje Minarellija
crna strela:
ako oces bolje ubrzanje onda definitivno drugi minarelli auspuh jer je ovaj ko serijala, ne valja nikako...nabavi polovni spuh leovince zx, ili rr, tt...ima ih jeftinih a ovaj svoj TRKACI prodaj nekom, uvali... :)
a i krajnju nemozes imat neku bajnu zbok tvoje zracno hladjene masine koje imaju kratku getribu dosta naspram vodeno hladjenih minarellia... :icon_thumright:
pinbot:
--- Citat: mario_f15 - 24 Kolovoz, 2010, 13:47:37 ---s tim spuhom nemos nista... vozi tako i dobro... :toothy12:
--- Kraj citata ---
Posudio sam od frenda ZX-a, stavio njega gore, probao lakse rolice, teze rolice, bijeli centralni i zuti centralni i nisam osjetio razliku u brzini i ubrzanju. Sad mi reci da je auspuh u pitanju.
mario_f15:
--- Citat: pinbot - 24 Kolovoz, 2010, 13:52:32 ---Posudio sam od frenda ZX-a, stavio njega gore, probao lakse rolice, teze rolice, bijeli centralni i zuti centralni i nisam osjetio razliku u brzini i ubrzanju. Sad mi reci da je auspuh u pitanju.
--- Kraj citata ---
U PITANJU JE AUSPUH ,Koliko ti puta treba rec..
niste postelali prenos dobro kad si stavio zx-a..... :toothy11:
pinbot:
--- Citat: crna strela - 24 Kolovoz, 2010, 13:51:40 ---ako oces bolje ubrzanje onda definitivno drugi minarelli auspuh jer je ovaj ko serijala, ne valja nikako...nabavi polovni spuh leovince zx, ili rr, tt...ima ih jeftinih a ovaj svoj TRKACI prodaj nekom, uvali... :)
a i krajnju nemozes imat neku bajnu zbok tvoje zracno hladjene masine koje imaju kratku getribu dosta naspram vodeno hladjenih minarellia... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kad sam stavio gore kit, karb, variomat i kevlar skuter je isao lose dok nisam stavio diznu 80 (mislim da je original na karbu bila 45), skuter je poletio nakon toga. Međutim zanima me zašto neće ić kad dam gas do kraja nego mora biti na pola i zašto nema konstantno ubrzanje
mario_f15:
--- Citat: pinbot - 24 Kolovoz, 2010, 13:56:30 ---Kad sam stavio gore kit, karb, variomat i kevlar skuter je isao lose dok nisam stavio diznu 80 (mislim da je original na karbu bila 45), skuter je poletio nakon toga. Međutim zanima me zašto neće ić kad dam gas do kraja nego mora biti na pola i zašto nema konstantno ubrzanje
--- Kraj citata ---
nevredi tebi govorit....
zasto uobce pitas kad sve znas.... ::) ::) ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju