Tehnički kutak > Injection

Ditech problem

(1/7) > >>

Tadr3:
Ovak je stanje, prije tjedan dana sam skompletirao masinu od ditecha...

E sad, nece palit svaki put, nekad hoce nekad ne... ak zaverglam i ne upali od prve mogu verglat cijeli dan... skuzio sam ak verglam i skinem utikač s zelenog injektora od benzina onda malo primi i ak ga stignem u toj sekundi piknut nazad onda upali i radi ko urica, samo kaj cujes je diza kak klika... iskre ima, svjecica je nova. probao sam zamjenit kompresor, ecu, zelenu dizu, plavu, kompresor i casicu. isto zajebava... kompresija kad probam na prst je super...   za pumpu goriva, kompresor i ecu sam siguran da rade za ostalo nisam... neznam dalje... jel ima netko cijeli injekšn sistem da 100% radi da probamo, a da je u blizini zagreba i da mu se da doc do mene?? :P

Daci:
kompresija

Tadr3:
ma nebi rekao, motor ide ko blesav... samnom 110kg ide 95 po satu... klip i cilindar su ok, i nove karike

EDIT: jel ima tko aparaturu za mjerenje kompresije?

Daci:
dobro provjeri u kakvom je stanju kip jer sam ja imo nove karike al motor nije išo kak treba jer je kanal za kariku pio potrošen pa je tu pušto kompresiju..nevidim drugog razoga ako si provjerio sa plavim injektorom koji radi

Tadr3:
al on upali dok iscupam ster od zelene pa ustekam ponovo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju