Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi variator top performance
vpucko:
nikad cuo :) hehehehe
vjeko86:
kad smo več kod variomata zanima me uzeti novi ili polovni ???
ako uzimam polovni na čega treba paziti jel sjeb.... več imam tako da mi ne treba još jedan :angry9:
P.A.L.A.C:
mozes komotno uzet polovni, ali pripazi da ona piksla koja ide kroz vario i sjeda na radilicu da ona nema lufta, inace... :laughing7:
igor.sb:
da samo sto oni ne znaju da ti imas betelin variomat koji je isti k.... kao i multivar, tako da je pitanje sta polovno uzeti, naravno multivar, i ovo sto palac veli, i da zubci na kaloti nisu pojedeni, i da kanali nisu izrovani, jer neki se bas vole voziti na istrosenim nekvalitetnim rolicama
kristijan1710:
Da se radim novu temuu... Ovo sam nasao na nekom drugom forumu...
"Hebo Next generation: U setu s njim se dobiju tri seta rolica 17x12 i feder tako da imate gotovo sve za uštimavanje. Jedini variomat na tržištu prilagođen nelinearnom širenju originalne pomične polutke. Jako dobra ubrzanja i bolja krajnja. Nema rupa u ubrzanju i zamjena pomične polutke nije potrebna. To je i jedan od glavnih razloga zašto sam ga kupio. Za 10 eura više dobije se s njim i Hebo Special Belt (kevlar) koji je duži od originalnog zbog čega se može potpuno iskoristiti veći promjer variomata."
Sad me zanima gdje se on moze kupiti (ja sam iz siska- pa da je negdje u okolici) i koja je cijena.... i dali pase na tgb r50x??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju