Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi variator top performance

(1/6) > >>

iron-xxx:
samo me zaniima sta dodje uz njega i otprilike kolika cijena !!!! hvala :icon_thumright:

Nikon:
ne postoji malossi variator top performance ??

imas variator top perf.

a malossi je druga marka i vario ide pod drugim imenom ;)

od topa vario nije bas nesto... trosi kugle u 1500km ja bi radje multivar od malossi-a

P.A.L.A.C:

--- Citat: Nikon - 03 Listopad, 2007, 12:53:47 ---ne postoji malossi variator top performance ??

imas variator top perf.

a malossi je druga marka i vario ide pod drugim imenom ;)

od topa vario nije bas nesto... trosi kugle u 1500km ja bi radje multivar od malossi-a

--- Kraj citata ---

u krivu si. bas je obratrno sto se tice potrosnje rolica, jel multivar ima dosta grublje kanale i brze jede rolice.

a sto se tice tp varia nemoj to kupit ni za boga milog, jel je isto sranje ko i serijski, razlika izmedju stupnja penjanja remena skoro pa ni nema.

dok je malossi multivar puno bolja investicija. cijena 550kn uz njega dobije rolice 7.2g, bijeli centralni naravno sam variomat sa sliderima. (piaggio je u pitanju jel??)

P.A.L.A.C:
zaboravio sam napomenit nek te ne brine ako multivar brze potrosi rolice jel nije uvijek isti slucaj u pitanju, a ako slucajno vidis da je tako,

lagano ispoliras kanale i sve 5.  :icon_thumright:

Nikon:

--- Citat: P.A.L.A.C - 03 Listopad, 2007, 13:26:59 ---
u krivu si. bas je obratrno sto se tice potrosnje rolica, jel multivar ima dosta grublje kanale i brze jede rolice.

a sto se tice tp varia nemoj to kupit ni za boga milog, jel je isto sranje ko i serijski, razlika izmedju stupnja penjanja remena skoro pa ni nema.

dok je malossi multivar puno bolja investicija. cijena 550kn uz njega dobije rolice 7.2g, bijeli centralni naravno sam variomat sa sliderima. (piaggio je u pitanju jel??)

--- Kraj citata ---

nisan u krivu jer je informacija iz prve ruke... na multivaru duze traju rolice nego na topovom variatoru :) i to dosta...

... razlika je velika izmedju nejga i serijskog jer se poboljsanje osjeti... ne koliko s multivarom al se osjeti..
 pri vecim brzinama je ko serijski al na malim je ko multivar ..

i valjda je za sf-a a ne za piaggio O.o ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju