Tehnički kutak > Tuning skutera

Rolnice

<< < (2/5) > >>

CoK:

--- Citat: malaguti - 21 Kolovoz, 2010, 21:33:18 ---ja ti lijepo kazem da stavis originalnu tezinu rolica,nemas tu sta na serijali fantazirati,mozes stavit malo lakse rolice da zivlje dize okretaje ali onda ce i krajnja brzina biti slabija,u vecini slucajava se samo vise vrti i mislis da ide bolje a neide,kao sta sam rekao nemas tu sta fantazirati,mozes stavit tvrde sustice na kvacilo tako da odvaja ne vecim okretajima i zivlje krece...
ali serijalu je najbolje ostavit onakvu kakva je,tuning i poboljsanje performansi nije u rolicama i susticama,za poboljsanje performansi treba novca i kompletna izmjena dijelova...
--- Kraj citata ---
potpis

lakse rolice najcesce rezultiraju velikim okretajima a nikakvim performansama, one su samo bjeg od realnosti  ;D

BilyPiton:
malo lašim rolicama nece izgubit an krajnjoj nego ce variomatu bit potrebo malo dulje vremena da digne  ga na max stupanj :icon_thumright:

Anel:
ok hvala vam...

Anel:
pa kako u mene drug ima pezoa speedfighta i kaze da ce stavit rolnice 7-8grama nezz tacno i da ce imat bolju krajnju brzinu i bolji start i meni to isto preporucuje i u njeg je serijala :dontknow: :dontknow:

malaguti:

--- Citat: Anel - 22 Kolovoz, 2010, 09:41:00 ---pa kako u mene drug ima pezoa speedfighta i kaze da ce stavit rolnice 7-8grama nezz tacno i da ce imat bolju krajnju brzinu i bolji start i meni to isto preporucuje i u njeg je serijala :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
eto tvoj drug ce stavit druge rolice i ima bolje ubrzanje i krajnju brzinu a mi smo ostali jednostavno glupi jer smo ulozili brdo para u skutere a mogli smo jednostavno rolice kupit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju