Općenito > Generalno o skuterima

Rabljeni Beverly ili Runner?

<< < (5/8) > >>

BilyPiton:

--- Citat: tuta125 - 01 Rujan, 2010, 08:32:24 ---

ma kojeg god picolovca imo, dzaba ako ja nisam lijep  :toothy9:

--- Kraj citata ---

kaciga pomaže :icon_thumright:

Jump33r:

--- Citat: www.ubizec.com - 01 Rujan, 2010, 09:59:14 ---kaciga pomaže :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ako je nosis...  :toothy9: :toothy9:                                       :binkybaby:

tuta125:

--- Citat: Jump33r - 09 Rujan, 2010, 19:56:12 ---Ako je nosis...  :toothy9: :toothy9:                                       :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Haha ako ne radi sebe onda radi zena  :glasses9:

crobex:
pogledaj reklamu za novog beverly-a nebi se slozio da se babe lijepe... motor je zakon runner iako 200 nije za duza putovanja imao sam vxr-a sad vozim beverli iako 500 motori su nebo i zemlja sto se tiče udobnosti :toothy10:

tuta125:

--- Citat: crobex - 27 Rujan, 2010, 21:57:25 ---pogledaj reklamu za novog beverly-a nebi se slozio da se babe lijepe... motor je zakon runner iako 200 nije za duza putovanja imao sam vxr-a sad vozim beverli iako 500 motori su nebo i zemlja sto se tiče udobnosti :toothy10:

--- Kraj citata ---

Kao prvo novi mi nije nesto, ljepsi su mi stariji... A kao drugo nemam para za novog  :laughing7:

A za udobnost vjerujem, na Beverlyju sam polagao a Runnera (iako 50 ccm) vozio i osjeti se razlika, a kamoli na duzim putovanjima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju