Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Miki-speedy:
--- Citat: Matej28 - 20 Rujan, 2011, 21:01:26 ---daj nabaci bb gore i gass!!! :toothy3:
probao sam mc3 sa 180 masinom, malo poturpijana...ide na zadnji uuuuuuf uf uf uff :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
E jbg,nemam bas sad para za 180ku,uzeo bi skipperovu 2t,stavio na nju samo par sitnica i dosta...
Al idalje mi je gust 70ccm,pa cemo vidit polako..
A i uzeo sam malagutija f12,tako da ako uleti bb jedan ce bit serijala a jedan naturpijan do kraja da kolje i ubija :laughing7:
--- Citat: mhr-team - 20 Rujan, 2011, 21:08:54 ---ovo će biti dobra kosačica predosjećam ;D
jedva čekam vidjeti to gotovo, jer ima potencijala :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hahah,nadam se da ce bit sve po planu pa bude mhr replica sa nardom ili mozda neki jos jaci spuh ;D
mhr-team:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 20 Rujan, 2011, 21:14:23 ---E jbg,nemam bas sad para za 180ku,uzeo bi skipperovu 2t,stavio na nju samo par sitnica i dosta...
Al idalje mi je gust 70ccm,pa cemo vidit polako..
A i uzeo sam malagutija f12,tako da ako uleti bb jedan ce bit serijala a jedan naturpijan do kraja da kolje i ubija :laughing7:Hahah,nadam se da ce bit sve po planu pa bude mhr replica sa nardom ili mozda neki jos jaci spuh ;D
--- Kraj citata ---
ja bi na mhr-replica kit stavio i mhr-replica auspuh :icon_thumright:
to mi je ubojita kombinacija, a zvuk replica spuha je nešto posebno :angel9:
Miki-speedy:
--- Citat: mhr-team - 20 Rujan, 2011, 21:22:05 ---ja bi na mhr-replica kit stavio i mhr-replica auspuh :icon_thumright:
to mi je ubojita kombinacija, a zvuk replica spuha je nešto posebno :angel9:
--- Kraj citata ---
Ma slaba je to kombinacija,radije nardo pa kolko traje nek traje al da ide kako treba ;D
Samo za nardo moram flandju skontat,pa ako neko slucajno ima nacrte ili nesto dobro bi mi doslo... :toothy12:
vedran_ft_:
koji cirkus :BangHead:
Miki-speedy:
--- Citat: vedran_ft_ - 21 Rujan, 2011, 20:31:44 ---koji cirkus :BangHead:
--- Kraj citata ---
Na sta mislis?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju