Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Pulss:
--- Citat: Miki-speedy - 04 Rujan, 2012, 23:23:06 ---
--- Kraj citata ---
Znam ja to,al recimo,strah me stavit glavu na serijsku radilicu sa 28icom itd. itd. :dontknow:
[/quote]
Neznan sta te ima bit strah, ja vozin na drugoj glavi, diranoj termogrupi, vecem karbu i multivaru, nakon 3500tis km gleda radilici nema ni najmanjeg lufta..
Josip:
--- Citat: Pulss - 04 Rujan, 2012, 18:18:45 ---
--- Citat: Miki-speedy - 04 Rujan, 2012, 17:50:09 ---Al sta je 25ica i multivar,nije to sad neki tuning whoa,to si upravu ne uzimat velike zalogaje pa da posle bude skripa kako zavrsit
--- Kraj citata ---
Nije neki tuning, al prepurucam ti na racun onoga sta si ti reka, da ne planiras sa skutom vozit trke niti da ti treba neka extra zvijer.. BB sa glavom, multivarom, vecim karbom i drugim usisom ide ko blesav.. Vise ti ne treba vjeruj mi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znam ja to,al recimo,strah me stavit glavu na serijsku radilicu sa 28icom itd. itd. :dontknow:
--- Kraj citata ---
koliko se vozis i koliko ces vozit nema te tu sta bit strah, i sam si rekao da ti skut sluzi manje za voznju vise za sarafanje :icon_thumright:
btw, djelovi se tako ne kupuju kako ti sta naleti ko sta ti radis, trebas znat sta oces i po tome se ravna jer u protivnom ispadne kupus, ko kod tebe sada :icon_thumright:
Miki-speedy:
--- Citat: Josip - 05 Rujan, 2012, 15:56:36 ---
--- Citat: Pulss - 04 Rujan, 2012, 18:18:45 ---
--- Citat: Miki-speedy - 04 Rujan, 2012, 17:50:09 ---Al sta je 25ica i multivar,nije to sad neki tuning whoa,to si upravu ne uzimat velike zalogaje pa da posle bude skripa kako zavrsit
--- Kraj citata ---
Nije neki tuning, al prepurucam ti na racun onoga sta si ti reka, da ne planiras sa skutom vozit trke niti da ti treba neka extra zvijer.. BB sa glavom, multivarom, vecim karbom i drugim usisom ide ko blesav.. Vise ti ne treba vjeruj mi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
koliko se vozis i koliko ces vozit nema te tu sta bit strah, i sam si rekao da ti skut sluzi manje za voznju vise za sarafanje :icon_thumright:
btw, djelovi se tako ne kupuju kako ti sta naleti ko sta ti radis, trebas znat sta oces i po tome se ravna jer u protivnom ispadne kupus, ko kod tebe sada :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znam,al sta je tu je...daj mi recite kako ce radit ova radilica ako je samo stavim,bez ikakvog turpijanja?
Josip:
stajat ce ona dobro, al bi se trebalo poigrat s cilindrom, jer jednostavno nema smisla
mozda bude islo k ostock, mozda malo slabije :dontknow:
Pulss:
Miki ako imas doma serijsku radilicu i ne mislis dirat cil uopce se nemoj mislit koju ces stavit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju