Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
MALES SR180r:
u smislu da je previše zajebancije da se to složi tak da si ti izvuko sve kaj ta radilica nudi,znači maximum.....jer ak ne složiš kak spada isti setup sa 52 radilicom će te namazat!
visina tajminga,širit kanale,možda i kut paljenja drugi...sve je to sex bez ku*ca! :dontknow:
Miki-speedy:
--- Citat: MALES SR180r - 31 Kolovoz, 2012, 00:23:44 ---u smislu da je previše zajebancije da se to složi tak da si ti izvuko sve kaj ta radilica nudi,znači maximum.....jer ak ne složiš kak spada isti setup sa 52 radilicom će te namazat!
visina tajminga,širit kanale,možda i kut paljenja drugi...sve je to sex bez ku*ca! :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma joj malen sam,ne rastem nigdje...probao sam ga u dvoristu sa serijskom radilicom,serijskim rolnicama,nenastelanim karburatoro,serijskim variomatom i s takvim setupom sam se rasipao..pa ti gledaj kol'ko me to brine naravno potrudicu se da to slozim
A i jednostavnije da se ne zajebavam,mogu kupit vec prilagodjen cilindar,isturpijan
Miki-speedy:
Bas extra dan,povarim vanjske ruke,sve zavrsim krenem slagat skuter ker mi podere novu twin air gljivu,posle zablokira mi se gas uletim u ruze i kao slag vibrira u picku materinu,sto je najgore ne samo kad kvacilo hvata i otpusta nego konstantno :confused5:
skipper_2t:
neznan sta bi ti reka osim hahahahahahah
Miki-speedy:
--- Citat: skipper_2t - 31 Kolovoz, 2012, 23:15:41 ---neznan sta bi ti reka osim hahahahahahah
--- Kraj citata ---
Klackalica je pretegnuta,to sam tek sad primjetio i nije pod uglom(nije savijena kao koljeno nego opruzena)
sutra cu sve opet prekontrolisat ako opet bude srao jebiga goni sve u k**ra*
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju