Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (104/116) > >>

Miki-speedy:
Upalio j#bo majku svoju,snage ima dovoljno tako da ni ne planiram kupovat glavu i ovo mi je previse  :toothy3:
Sto se tice masine jos ce ic multivar i eventualno 172 ili 180 i to e to,nadalje ulazem u styling,ovjes,kocnice....  :headbang:
Do veceras cu i snimak postavit! e da i raspao sam se i fasadu pokupio sa kuce

Matija97:

--- Citat: Miki-speedy - 29 Kolovoz, 2012, 18:15:09 ---Upalio j#bo majku svoju,snage ima dovoljno tako da ni ne planiram kupovat glavu i ovo mi je previse  :toothy3:
Sto se tice masine jos ce ic multivar i eventualno 172 ili 180 i to e to,nadalje ulazem u styling,ovjes,kocnice....  :headbang:

--- Kraj citata ---

projekt pratim od pocetka i jedva cekam da vidim sve slozeno  ;D a sto se tice raspadanja  :laughing7:  :toothy12:

Miki-speedy:

--- Citat: Matija97 - 29 Kolovoz, 2012, 18:36:22 ---
--- Citat: Miki-speedy - 29 Kolovoz, 2012, 18:15:09 ---Upalio j#bo majku svoju,snage ima dovoljno tako da ni ne planiram kupovat glavu i ovo mi je previse  :toothy3:

--- Kraj citata ---

projekt pratim od pocetka i jedva cekam da vidim sve slozeno  ;D a sto se tice raspadanja  :laughing7:  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ma krenuo sam ko luđak i kak sam malen imam 155cm tako mi je noga zapela za bocnu nogaru jel nemogu sjedit na sicu  :)
Sve slozeno ako bude do sledeceg ljeta ja prezadovoljan :icon_biggrin:

Drnda:
ah taj BB, prepun iznenadjenja ponekad..  :toothy12: :toothy12:

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Kolovoz, 2012, 23:43:22 ---ah taj BB, prepun iznenadjenja ponekad..  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ma Dugi zajebava opet  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju