Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
speed__100:
--- Citat: Josip - 15 Kolovoz, 2012, 23:44:46 ---
--- Citat: speed__100 - 15 Kolovoz, 2012, 20:33:35 ---
--- Citat: Drnda-1 - 15 Kolovoz, 2012, 16:03:13 ---morao bi sa rezom ici puno bolje... samo treba uredno nastelovati... mene je najvise gadilo uz veliku buku one vibracije na visokim okretajima...
--- Kraj citata ---
Kako si ti to nastelo da ti se tak dobro ponasa?U mhr-a flanda doslovce proguta ispuh na 172 cilindru,moment nula bodova....a bome da se vrti sa 9.5 vrti se,dao sam mu rpm koje treba al od njega zauzvrat nista bog zna.Miki nadam se da ces ti sa joletom imat bolju pricu. :headbang:
--- Kraj citata ---
jel imas od nekog posudit 28 carb po mogucnosti pwk neki? probaj s njim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imam dell 28 phbh,probat cu.A keihin je nastelan odlično,ni sam ne znam. ???
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Josip:
ne znaci ako je na full gasu boja dobra da je i na manjim otvorima dobra...
pokusaj nac pwk odnosno flat siber, ocito ti nesto ne odgovara u prijenosu
speed__100:
--- Citat: Josip - 16 Kolovoz, 2012, 13:45:52 ---ne znaci ako je na full gasu boja dobra da je i na manjim otvorima dobra...
pokusaj nac pwk odnosno flat siber, ocito ti nesto ne odgovara u prijenosu
--- Kraj citata ---
Ne znam sta bi moglo ne odgovarat kad je sve po školski ::) :multivar 9.5,duga bijela,crvene na kvačilu,org remen i getriba 180.Stavljo sam danas 28-icu sa 132 diznom cisto za test, sto reći malo bolje osjeca,sigurno da bi bolje radilo nego sa keihinom al ga treba postelat.Ocito da cu morat ic na distancer i dosta veci usis.
Miki sorry na spamu al imat ces materijala ak ti bude sta stekalo :icon_thumright: .
MALES SR180r:
nema do auspuha bez kat,180lc sa poštenom glavom....čim odvoji kuplung juriš 50.... i trošiš manje neg s 50-tkom na 4356356365 okretaja! :icon_biggrin:
Drnda:
tocno to :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju